Η ΝΥΧΤΑ ΕΓΙΝΕ..ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΠΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΗ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Η ΝΥΧΤΑ ΕΓΙΝΕ..ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΠΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΗ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Η ΝΥΧΤΑ ΕΓΙΝΕ..ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΠΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΗ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Share This
Φαντασμαγορική η Αναπαράσταση της Ναυμαχίας του Ναυαρίνου στην Πύλο – Μοναδικές στιγμές με την Ιστορία να …ζωντανεύει με έναν εντυπωσιακό τρόπο τιμής στον αγώνα & την θυσία σε αυτόν τον χώρο.
Kάθε χρόνο ο Δήμος Πύλου-Νέστορος και η Επιτροπή Ναυαρινείων τιμώντας την αυτοθυσία των προγόνων και των συμμάχων του, γιόρτασε την επέτειο της ιστορικής Ναυμαχίας του Ναυαρίνου.
Ένα από τα σημαντικότερα και ιστορικότερα γεγονότα της σύγχρονης ιστορίας της Ελλάδος, η Ναυμαχία του Ναυαρίνου,  αναβίωσε για τρίτη συνεχή χρονιά στην Πύλο στα πλαίσια του εορτασμού της 192ης επετείου των Ναυαρινείων.
Μέσα από μια θεαματική αναπαράσταση, που πραγματοποιήθηκε στο Παλαιό λιμάνι της Πύλου, με τη συμμετοχή του Συνδέσμου Παραδοσιακών Σκαφών και τη βοήθεια ειδικών οπτικοακουστικών μέσων και πυροτεχνημάτων, ζωντάνεψε ξανά η ιστορική ναυμαχία, 192 χρόνια μετά, δημιουργώντας ένα φαντασμαγορικό σκηνικό, με ζωντανή  αφήγηση έως και την εντυπωσιακή καταστροφή του ομοιώματος της τουρκοαιγυπτιακής ναυαρχίδας. 
Πρόκειται για μια γιορτή που τιμά την ιστορία όλων των εθνών που συμμετείχαν, αλλά και των ανθρώπων που πέρασαν στην αθανασία βάζοντας την σφραγίδα για την ίδρυση του σύγχρονου Ελληνικού Κράτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages