ΜΕ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ τα προσωρινά κυκλοφοριακά μέτρα στην οδό Ναυαρίνου - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΜΕ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ τα προσωρινά κυκλοφοριακά μέτρα στην οδό Ναυαρίνου

ΜΕ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ τα προσωρινά κυκλοφοριακά μέτρα στην οδό Ναυαρίνου

Share This
Σε εφαρμογή τέθηκαν τα προσωρινά κυκλοφοριακά μέτρα επί της οδού Ναυαρίνου στην Καλαμάτα, σε συνέχεια ομόφωνης απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Από χθες, Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020, εφαρμόζονται οι ρυθμίσεις που έχουν προταθεί από την ομάδα εργασίας που συστάθηκε το προηγούμενο διάστημα στο Δήμο, με στόχο -μεταξύ άλλων- την απόδοση περισσότερου χώρου σε πεζούς και ποδηλάτες. Σύμφωνα με τις ισχύουσες αποφάσεις, τα προσωρινά μέτρα περιλαμβάνουν: 
 Πεζοδρόμηση της οδού Ναυαρίνου μεταξύ οδών Φαρών και Ακρίτα από 20:00 έως και 02:00. Μονοδρόμηση της οδού Ναυαρίνου με κατεύθυνση κυκλοφορίας προς δύση από 20:00 έως και 02:00 και ανώτατο επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας στα τριάντα (30) χλμ/ώρα καθώς και απόδοση της νότιας λωρίδας (που εφάπτεται του πεζοδρομίου και του ποδηλατόδρομου) προς χρήση από πεζούς και ποδηλάτες. Η προσωρινή μονοδρόμηση των οδών Αύρας (προς νότο) και Μεσογείων (προς βορρά). Τα μέτρα είναι προσωρινού χαρακτήρα και βρίσκονται υπό αξιολόγηση. Υπενθυμίζεται ότι μπορεί να υπάρξει τροποποίησή τους ή ακόμα και ακύρωσή τους σε ερχόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages