ΟΙ παρατάξεις ζητούν σύγκλιση του Πε.Συ. Πελοποννήσου για το ΣΔΙΤ διαχείρισης απορριμμάτων - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΟΙ παρατάξεις ζητούν σύγκλιση του Πε.Συ. Πελοποννήσου για το ΣΔΙΤ διαχείρισης απορριμμάτων

ΟΙ παρατάξεις ζητούν σύγκλιση του Πε.Συ. Πελοποννήσου για το ΣΔΙΤ διαχείρισης απορριμμάτων

Share This

Με επιστολή τους έξι παρατάξεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου ζητούν άμεσα να συζητηθεί το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων,  έπειτα από την άρνηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα να έρθει προς συζήτηση στο Πε.Συ.

Οι έξι παρατάξεις που υπογράφουν το αίτημα είναι:  «Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο», «Πελοποννησιακή Συμμαχία», «Λαϊκή Συσπείρωση», «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου», «Πράσινη Πελοπόννησος» και «Ανταρσία του Μωριά».
Σε κοινή τους ανακοίνωση αναφέρουν ότι:
«Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έστειλε πρόσφατα στην κυβέρνηση και την  Περιφέρεια Πελοποννήσου επιστολή, η οποία περιλάμβανε 47 «κίτρινες κάρτες» για το έργο ΣΔΙΤ της διαχείρισης απορριμμάτων της Πελοποννήσου. Μετά από αυτό και έπειτα από την άρνηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα να έρθει προς συζήτηση στο ΠεΣυΠ το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, οι 6 παρατάξεις:
  • «Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο»
  • «Πελοποννησιακή Συμμαχία»
  • «Λαϊκή Συσπείρωση»
  • «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου»
  • «Πράσινη Πελοπόννησος»
  • «Ανταρσία του Μωριά»
με τις υπογραφές 16 Περιφερειακών συμβούλων καταθέσαμε την Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020 αίτηση σύγκλισης του ΠΕΣΥΠ με τη διαδικασία του 1/3  με θέμα:   «Οι τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων της Πελοποννήσου, μετά την επιστολή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής» 
Καλούμε τον κ. Πρόεδρο του ΠΕΣΥΠ  και τον κ. Περιφερειάρχη να συγκληθεί άμεσα το ΠΕΣΥΠ σε ειδική συνεδρίαση για το ανωτέρω θέμα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages