Παραχώρηση χώρου στον ΕΟΔΥ στο Διοικητήριο για δημιουργία γραφείου πληροφόρησης – ενημέρωσης - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Παραχώρηση χώρου στον ΕΟΔΥ στο Διοικητήριο για δημιουργία γραφείου πληροφόρησης – ενημέρωσης

Παραχώρηση χώρου στον ΕΟΔΥ στο Διοικητήριο για δημιουργία γραφείου πληροφόρησης – ενημέρωσης

Share This


 Η Περιφέρεια Πελοποννήσου από την αρχή της πανδημίας  έχει υποστηρίξει με οικονομικά τις δομές υγείας για εξοπλισμό, προσωπικό, υλικά κλπ., σε μια προσπάθεια περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού. Εδώ και αρκετό καιρό  η διεξαγωγή Rapidtest  από Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ Μεσσηνίας πραγματοποιείται στον προθάλαμο του Αμφιθεάτρου «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος»  του Διοικητηρίου  της Π.Ε. Μεσσηνίας, λόγω και της καταλληλότητας του χώρου.

Σήμερα ο Δ/ντής του Κέντρου Υγείας Καλαμάτας Παναγιώτης Κατσαφάδος με τον υπεύθυνο του ΕΟΔΥ Κωσταντίνο Βλαχοδημητρόπουλο  συναντήθηκαν με τον Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας για την δημιουργία γραφείου πληροφόρησης – ενημέρωσης σχετικά με την λειτουργία του κλιμακίου ΕΟΔΥ.

Ο Αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε ότι η Περιφέρεια στηρίζει τα προγράμματα του ΕΟΔΥ, και δήλωσε χαρακτηριστικά ότι: «αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία παραχώρησης γραφείου, όπου θα λειτουργεί με υπάλληλο του ΕΟΔΥ, ειδικότητας Βιολόγου και ένα άτομο που θα διατεθεί από εμάς. Το γραφείο θα βρίσκεται στο χώρο της Δ/νσης Υγείας, στο ισόγειο του Διοικητηρίου, θα εξυπηρετεί από 9:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ. και η τηλεφωνική γραμμή για πληροφορίες είναι 27213-61858. Ήδη στον ίδιο χώρο έχουμε παραχωρήσει γραφείο και στην Πολιτική Προστασία που ασχολείται με την ιχνηλάτηση των επαφών των κρουσμάτων και το οποίο γραφείο θα συνεργάζεται και με το γραφείο ενημέρωσης. Κάλεσε επίσης τους κατοίκους του νομού να αξιοποιούν τα προγράμματα του ΕΟΔΥ και να προσέρχονται για ελέγχους με στόχο τον περιορισμό της διασποράς του ιού, μέχρι να φτάσουμε στα αναγκαία επίπεδα εμβολιασμού ώστε να αποκτηθεί η πολυπόθητη ανοσία».

Ο κ. Κατσαφάδος με τη σειρά του ευχαρίστησε την Περιφέρεια, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι από την πρώτη στιγμή της πανδημίας στάθηκε στο πλευρό του ΚΥ Καλαμάτας, συμπαραστάθηκε στον αγώνα του και με υλικά μέσα αλλά και με την άψογη συνεργασία που είχε με τον Περιφερειάρχη και με τον Αντιπεριφερειάρχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages