Θαν. Πετράκος: Προκλητικά απρεπής ο Λιβανός δεν απάντησε σε τίποτα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Θαν. Πετράκος: Προκλητικά απρεπής ο  Λιβανός δεν απάντησε σε τίποτα

Θαν. Πετράκος: Προκλητικά απρεπής ο Λιβανός δεν απάντησε σε τίποτα

Share This

 


«Η  δήθεν δημόσια διαβούλευση  για τη  νέα ΚΑΠ αποδείχτηκε ένα φιάσκο . Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Λιβανός απέδειξε ότι δεν αντέχει τη δημοκρατία και το διάλογο. Όχι μόνο δεν απάντησε σε καμία ερώτηση μου ούτε για τη σταφίδα ούτε για το ΠΟΠ  ελιά Καλαμάτας αλλά μη αντέχοντας τα ερωτήματα που του υπέβαλα και τις αλήθειες που έλεγα μου έκλεισαν το μικρόφωνο!!!  Αν νομίζει ότι η απρεπής συμπεριφορά  και η ο προσβλητικός   τρόπος  απάντησης  του,  προσβάλει εμένα , κάνει μέγα λάθος . Ο απρεπής τρόπος του χαρακτηρίζει τον ίδιο.» Επισημαίνει μεταξύ άλλων ο επικεφαλής της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου» Θανάσης  Πετράκος με αφορμή την επίσκεψη του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στην εκδήλωση που έγινε στην Τρίπολη για τη  νέα ΚΑΠ.

Επίσης ο κ. Πετράκος στη δήλωσή του τονίζει ότι: «οι αγρότες   και ιδιαίτερα οι σταφιδοπαραγωγοί και οι ελαιοπαραγωγοί  δεν έχουν να περιμένουν τίποτα από την κυβέρνηση Μητσοτάκη και το μόνο που τους μένει είναι ο δρόμος του αγώνα  . Επιπλέον για τη σταφίδα επιβεβαιώθηκε  ότι η αλλαγή στάσης την Παρασκευή έγινε μόνο και μόνο για να μην γίνει σήμερα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Τρίπολη . Επειδή όμως κ. Λιβανέ το ψέμα έχει κοντά ποδάρια να είσαι βέβαιος ότι σύντομα θα αντιμετωπίσεις  και εσύ και η κυβέρνηση συνολικά την οργή των σταφιδοπαραγωγών.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages