Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση των Ιδρυμάτων της Ι.Μ. Μεσσηνίας - KALAMATANEWS.GR- ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση των Ιδρυμάτων της Ι.Μ. Μεσσηνίας

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση των Ιδρυμάτων της Ι.Μ. Μεσσηνίας

Share This


 
Προεδρεύοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Ιουλίου, η Γενική Συνέλευση των Ιδρυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας και συγκεκριμένα του Ιδρύματος  Απόρων Ψυχοπαθών «Ο Προφήτης Ηλίας» και του Ασύλου Ανιάτων «Η Στέγη της Εκκλησίας». Η Γενική Συνέλευση έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Καλαμάτας προς αποφυγήν συνωστισμού και για να υπάρχει η δυνατότητα τήρησης των αποστάσεων μεταξύ των παρευρισκομένων.

Κατά την έναρξη της Συνέλευσης και μετά από την καθιερωμένη προσευχή, ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε άπαντα τα μέλη των Ιδρυμάτων, τους κληρικούς και λαϊκούς, τους δωρητές και εθελοντές για την συναντίληψη και την από μέρους τους στήριξη στο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της τοπικής Εκκλησίας, ενώ εξήρε τον υποδειγματικό τρόπο λειτουργίας των Ιδρυμάτων κατά την περίοδο της δοκιμασίας του κορωνοϊού (covid-19).

Εν συνεχεία πήραν το λόγο οι δυο γραμματείς των Ιδρυμάτων, Παύλος Μπουζιάνης και  Βασίλειος Χαντζής, οι οποίοι ανέγνωσαν τις Εκθέσεις Πεπραγμένων και τους Οικονομικούς Απολογισμούς του παρελθόντος έτους 2020. Άπαντες οι παρόντες ενέκριναν αυτούς και ο Σεβασμιώτατος αφού ευχαρίστησε τους δυο γραμματείς, ενημέρωσε τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης για την πορεία των εργασιών ανοικοδόμησης και αποπεράτωσης της νέας πτέρυγας των Ιδρυμάτων, πλησίον του ήδη υπάρχοντος κτηριακού συγκροτήματος, για την οποία έχει ήδη δαπανηθεί ποσόν πλέον των 3.000.000,00 €. Ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων, με σκοπό την εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία των Ιδρυμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages