Η Καλαμάτα κέντρο αναφοράς με το Διεθνές Κέντρο Εκπαίδευσης - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Η Καλαμάτα κέντρο αναφοράς με το Διεθνές Κέντρο Εκπαίδευσης

Η Καλαμάτα κέντρο αναφοράς με το Διεθνές Κέντρο Εκπαίδευσης

Share This

 


Η Καλαμάτα αποτέλεσε το σημείο αναφοράς στην διεθνή έκθεση DEFEA που εξελίσσεται στην Αθήνα κι αυτό χάριν στην πολύ μεγάλη επένδυση που κάνει τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα πρωταγωνίστρια στην αεροπορική εκπαίδευση με την υλοποίηση του Διεθνούς Κέντρου Αεροπορικής Εκπαίδευσης που τρέχει από την Elbit στην 120 ΠΕΑ.

Άκρως χαρακτηριστικά είναι τα όσα σημείωσε στην τηλεόραση BEST ο Ραν Κριλ για την όλη επένδυση σε δηλώσεις του που είχαν στο επίκεντρο τα σημαντικά οφέλη που φέρνει η ενεργοποίηση ενός προγράμματος που ήδη τρέχει και θα έχει θετικές επιδράσεις και στην τοπική οικονομία, και, φυσικά πολύ σημαντικές στην γεωστρατηγική αναφορά και στην αεροπορική εκπαίδευση. Ελλάδα και Ισραήλ ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα εγχείρημα που θα έχει όλα εκείνα τα εχέγγυα αναβάθμισης των υποδομών και θα συμβάλει σημαντικά και στην πορεία του πολιτικού αεροδρομίου. Κορυφαία συστήματα παρουσιάστηκαν στην DEFEA στο περίπτερο της Elbit δείγμα της υψηλής τεχνογνωσίας και πρωτοπορίας που ανοίγει σημαντικούς δρόμους.

Στον χώρο της Elbit βρέθηκε και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος ο οποίος και έδωσε το πλαίσιο της όλης συνεργασίας μεταξύ των δυο χωρών και συνεχάρη την Elbit για τον όλο της σχεδιασμό. Παράλληλα πολλές φορές ο κ. Παναγιωτόπουλος στάθηκε αναλυτικά στα οφέλη της αναβάθμισης του Κέντρου Εκπαίδευσης σε Διεθνές και στα όσα θετικά σηματοδοτεί για την τοπική κοινωνία.
Στην σημερινή εκδήλωση παρόντες ανάμεσα στους υπόλοιπους ήταν ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages