Τζαμουράνης: Ξεδιάντροπη απασχόληση μέσων και προσωπικού του Δήμου για την προεκλογική καμπάνια του δημάρχου - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Τζαμουράνης: Ξεδιάντροπη απασχόληση μέσων και προσωπικού του Δήμου για την προεκλογική καμπάνια του δημάρχου

Τζαμουράνης: Ξεδιάντροπη απασχόληση μέσων και προσωπικού του Δήμου για την προεκλογική καμπάνια του δημάρχου

Share This

 


Μη νόμιμα και ξεδιάντροπα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Τζαμουράνης, απασχολείται προσωπικό αλλά και μέσα του Δήμου Καλαμάτας για την προεκλογική καμπάνια του δημάρχου Θανάση Βασιλόπουλου. Ο Βασίλης Τζαμουράνης τόνισε ότι πρόκειται για ζήτημα όχι μόνο με ηθικές αλλά και με νομικές διαστάσεις. 

Κατά τη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας ο Βασίλης Τζαμουράνης υπογράμμισε ότι “η συνέχιση αυτής της πρακτικής, τόσο από το δήμαρχο αλλά και από ορισμένα μέλη της δημοτικής αρχής, δηλώνω ότι δεν θα γίνει ανεκτή και θα την καταγγείλουμε σε όλα τα επίπεδα”. 

Ο δήμαρχος απουσίαζε στην Αθήνα όταν ο Βασίλης Τζαμουράνης έκανε την καταγγελία στο Δημοτικό Συμβουλίου. Αργότερα που επέστρεψε είπε ότι θα απαντήσει σε συνέντευξη Τύπου που θα δώσει. 

Συγκεκριμένα ο Βασίλης Τζαμουράνης είπε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου: “Όπως πληροφορούμαι η δημοτική αρχή έχει μετατρέψει το γραφείο του δημάρχου και όσους απασχολούνται σε αυτό σε προεκλογικό μηχανισμό. Σύμβουλοι και άλλοι υπάλληλοι που πληρώνονται από τους δημόσιους πόρους ασχολούνται καθημερινά με την προεκλογική καμπάνια της παράταξης του δημάρχου. 

Καταλαβαίνετε ότι πρόκειται για ένα ζήτημα με ηθικές και νομικές διαστάσεις. Το ηθικό βέβαια το αντιλαμβάνεται ο καθένας, υπάρχει όμως και το ζήτημα της χρησιμοποίησης δημόσιων εσόδων για ιδιωτικό όφελος Ακόμη και η χρησιμοποίηση των τηλεφώνων και όλου γενικά του μηχανισμού του Δήμου, όπως και η απασχόληση συνεργατών, οι οποίοι έχουν προσληφθεί για άλλους λόγους, χρησιμοποιούνται για την προεκλογική καμπάνια της παράταξης του δημάρχου. Καταλαβαίνετε ότι είναι ένα σοβαρό ζήτημα, το οποίο δεν είναι κατ’ αρχήν νόμιμο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages