Ενεργειακή αναβάθμιση στο Δημοτικό Σχολείο Παραλίας Βέργας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ενεργειακή αναβάθμιση στο Δημοτικό Σχολείο Παραλίας Βέργας

Ενεργειακή αναβάθμιση στο Δημοτικό Σχολείο Παραλίας Βέργας

Share This

 


Δόθηκε από τις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. το «πράσινο φως» για έργο που διεκδίκησε η Δημοτική Αρχή και αφορούσε στην ενεργειακή αναβάθμιση του Δημοτικού Σχολείου Παραλίας Βέργας και τη μετατροπή του κτηρίου σε παθητικό.

Χθες, Μ. Δευτέρα 10 Απριλίου 2023, κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε., εγκρίθηκε η μελέτη, Διακήρυξη και συμβατικά τεύχη για τον ηλεκτρονικό διαγωνισμό του έργου: «ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΣΤΟ Δ.Σ. ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΒΕΡΓΑΣ, ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ», προϋπολογισμού μελέτης 360.000,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%.

Ο Δήμαρχος, Θανάσης Βασιλόπουλος εξέφρασε τις ευχαριστίες του, για την ικανοποίηση του αιτήματος του Δήμου, προς τον Πρόεδρο του Οργανισμού Τίμο Κατσίπο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Θανάση Γιάνναρη, επισημαίνοντας το προσωπικό ενδιαφέρον που έδειξε ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς για ακόμη ένα έργο της περιοχής μας.

Για την εν λόγω εξέλιξη, ο Δήμαρχος ενημέρωσε σχετικά τον Πρόεδρο της Κοινότητας Βέργας Γιώργο Κουρεντζή, με τον οποίο σήμερα, Μ. Τρίτη 11 Απριλίου, είχε συνεργασία για θέματα που αφορούν γενικότερα την Κοινότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages