24 κρούσματα σήμερα στη Μεσσηνία -Τρεις εισαγωγές στην κλινική COVID Καλαμάτας - KALAMATANEWS.GR- ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE

24 κρούσματα σήμερα στη Μεσσηνία -Τρεις εισαγωγές στην κλινική COVID Καλαμάτας

24 κρούσματα σήμερα στη Μεσσηνία -Τρεις εισαγωγές στην κλινική COVID Καλαμάτας

Share This

 


Περισσότερες από 35 περιοχές παρουσιάζουν σήμερα διψήφια κρούσματα με τον δείκτη θετικότητας να «καλπάζει»! Η Μεσσηνία που σήμερα “δίνει” 24 κρούσματα ανέρχεται στο «πορτοκαλί».

Τα κρούσματα στην Πελοπόννησο είναι και σήμερα διψήφια με την Αχαϊα να δίνει τα περισσότερα, 72, ακολουθεί η Κορινθία με 61, η Αργολίδα με 34, η Μεσσηνία με 24, η Λακωνία με 13, η Αρκαδία με 10 και η Ηλεία με 9.

Σήμερα, Πέμπτη 29/7/2021 στην κλινική COVID 19 του Νοσοκομείου νοσηλεύονται είκοσι τρεις (23) ασθενείς.

Έγιναν τρεις (3) εισαγωγές. Δόθηκε ένα (1) εξιτήριο.

2 σχόλια:

 1. Γεια σας και καλωσορίσατε στην Spotcap Global Financial Services, με λένε Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος. Προσφέρω κάθε είδους υπηρεσίες δανείου

  Χρειάζεστε επειγόντως οικονομική ενίσχυση; Χρειάζεστε δάνειο για διάφορους σκοπούς; εάν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και να έχετε ένα δάνειο στο λογαριασμό σας εντός 24 ωρών επειδή παρέχουμε Εξαιρετικές Υπηρεσίες Δανείου σε όλο τον κόσμο.

  Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε τόσο μακροπρόθεσμα όσο και βραχυπρόθεσμα δάνεια και επίσης μπορείτε να δανειστείτε έως και 15 εκατομμύρια ευρώ και δίνουμε δάνεια με χαμηλό επιτόκιο 3% ετησίως. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα δανειακών προϊόντων.

  Αναγνωρίζω το γεγονός ότι η λήψη νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα Σε άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να λάβουν δάνεια ιδίων κεφαλαίων από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλό επιτόκιο, ανεπαρκής εξασφάλιση, λόγος χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή οποιονδήποτε άλλο λόγο

  Όχι άλλες ώρες αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις σε τράπεζες. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου το χρειάζεστε

  Παρέχουμε υπηρεσίες δανείου 24 ωρών παγκόσμιας κλάσης. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λάβετε αμέσως απάντηση

  Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να γνωρίζουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, απλά γράψτε μας και θα λάβετε δάνειο.

  Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γεια σε όλους,
  Το όνομά μου είναι ο κύριος, Rugare Sim. Ζω στην Ολλανδία και είμαι ευτυχισμένος άντρας σήμερα; και είπα στον εαυτό μου ότι όποιος δανειστής θα σώσει εμένα και την οικογένειά μου από την κακή μας κατάσταση, θα παραπέμψω όποιον ψάχνει για δάνειο σε αυτόν, έδωσε ευτυχία σε εμένα και την οικογένειά μου, χρειαζόμουν ένα δάνειο € 300.000,00 για να ξεκινήσω τη ζωή μου από την αρχή καθώς είμαι άγαμος πατέρας με 2 παιδιά Γνώρισα αυτόν τον έντιμο και φοβισμένο τον Αλλάχ δανειστή που με βοηθά με ένα δάνειο 300.000,00 €, είναι άνθρωπος που φοβάται τον Αλλάχ, αν χρειάζεστε δάνειο και θα επιστρέψετε το δάνειο, επικοινωνήστε μαζί του και πείτε του ότι (ο κ. Rugare Sim) σας παραπέμψει σε αυτόν. Επικοινωνήστε με τον κ. Mohamed Careen μέσω email: (arabloanfirmserves@gmail.com)


  ΦΟΡΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΑΙΤΗΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΥ
  Ονομα......
  Μεσαίο όνομα.....
  2) Φύλο:.........
  3) Απαιτούμενο ποσό δανείου:.........
  4) Διάρκεια Δανείου:.........
  5) Χώρα: .........
  6) Διεύθυνση κατοικίας:.........
  7) Αριθμός κινητού:.........
  8) Διεύθυνση email..........
  9) Μηνιαίο εισόδημα:.....................
  10) Επάγγελμα:................................
  11) Ποιος ιστότοπος κάνατε εδώ για εμάς.....................
  Σε ευχαριστώ και θερμούς χαιρετισμούς.
  Στείλτε email arabloanfirmserves@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages