Καταγγελία για προσλήψεις σε ΜΚΟ με διστάσεις όπως ξέρουμε και για την Μεσσηνία - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Καταγγελία για προσλήψεις σε ΜΚΟ με διστάσεις όπως ξέρουμε και για την Μεσσηνία

Καταγγελία για προσλήψεις σε ΜΚΟ με διστάσεις όπως ξέρουμε και για την Μεσσηνία

Share This
Νέα κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, αυτή τη φορά για προσλήψεις σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις. Η ΝΔ -και διά στόματος του Γ.Μανώλη- κατηγορεί βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος -μεταξύ αυτών και τον Στάθη Κουτμερίδη- ότι προχωρούν σε χιλιάδες ρουσφετολογικές προσλήψεις. Σε έντονο ύφος η διάψευση του κ. Κουτμερίδη, μέσω του ΒΗΜΑ 99,5.
Συγκεκριμένα, ο γραμματέας Συνδικαλιστικών Φορέων της
Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μανώλης δήλωσε: «Το κομματικό κράτος του ΠΑΣΟΚ είναι εδώ. Εκσυγχρονίζεται και εξελίσσεται, προσφεύγοντας σε νέες ρουσφετολογικές μεθόδους για να βολέψει τα δικά του "πράσινα παιδιά". »Χρησιμοποιώντας Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις ή άλλες "περίεργες" εταιρείες, που έστησαν ακόμα και βουλευτές ΠΑΣΟΚ (Κουτμερίδης) ως μεσάζοντες. Επιχειρεί να συγκαλύψει το όργιο των 55 χιλιάδων ρουσφετολογικών προσλήψεων, μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας. »Προσλήψεις που αποφασίζονται στα βουλευτικά και κομματικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ σε όλη τη χώρα. Το κυβερνητικό σχέδιο αποκαλύφθηκε.
Οι λεπτομέρειες και το προσκήνιο θα αποκαλυφθούν σύντομα». Οι καταγγελίες δημοσιεύθηκαν σήμερα, Δευτέρα, και στην εφημερίδα Ελεύθερο Τύπο. Μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 το πρωί της Πέμπτης, ο Στάθης Κουτμερίδης δήλωσε: «Είναι τραγικό, είναι άθλιο, αυτά όλα που διαβάσατε πραγματικά συγκρατήστε τα και σας λέω ότι δεν υπάρχει τίποτε μα τίποτε που ανταποκρίνεται στην αλήθεια».
Ο κ. Κουτμερίδης χαρακτήρισε, πάντως, άστοχο το γεγονός ότι το πρώτο διάστημα έδωσε ως τηλέφωνο επικοινωνίας σε συγκεκριμένη ΜΚΟ που βρισκόταν υπό ίδρυση τον τηλεφωνικό αριθμό του γραφείου του. «Άμεσα όμως, υπήρχαν τα γραφεία και το τηλέφωνο του γραφείου [της ΜΚΟ]. Το ότι υπήρχε αυτή η εξυπηρέτηση ας το θεωρήσουμε άστοχο. Εκεί είναι το ζητούμενο; Κλαίει ο κόσμος και παρακαλάει για μια δουλειά, να εργαστεί, θέλουμε να βοηθήσουμε το τόπο μας και τους πολίτες μας και μας κατηγορούν για αυτό το πράγμα;» κατέληξε ο κ. Κουτμερίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages