Η ΕΤΑΠ το σημείο τριβής στο επιμελητήριο Μεσσηνίας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Η ΕΤΑΠ το σημείο τριβής στο επιμελητήριο Μεσσηνίας

Η ΕΤΑΠ το σημείο τριβής στο επιμελητήριο Μεσσηνίας

Share This
Όπως είχαμε πει πολλές φορές στο Επιμελητήριον Μεσσηνίας γινόταν της .......Η μη επανεκλογή του Καραμπάτου στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας(κάτι που θεωρούσε ο ίδιος σίγουρο) τον οδήγησε να βάλει οπως ξέρουμε τον Δημήτρη Αδαμόπουλο πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας προκειμένου να τον ελέγχει και να συνεχίσει το πέπλο μυστηρίου που συνέβαινε τόσα χρόνια.
Σήμερα ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου βαρέθηκε! να νομίζουν οτι κάνει την μαριονέτα οπως επιθυμεί ο Καραμπάτος (ευτυχώς νωρίς) και με μια συνέντευξη τύπου τινάζει την σχέση τους στον αέρα. Διαβάστε την δήλωσή του και μείνετε στο www.best-tv.gr διότι ακολουθεί και η δήλωση του Καραμπάτου που θα "σηκωθούν και οι πέτρες" με αυτά που συνέβαιναν και συμβαίνουν στο μεγαλύτερο θεσμό του επιχειρηματικού κόσμου της Μεσσηνίας. Να σημειώσουμε ότι όλα ξεκινούν από την ΕΤΑΠ που αν βγουν τα στοιχεία τόσα χρόνια, όπως κάποιοι λένε σίγουρα μερικοί θα φύγουν από την χώρα.

Δήλωση Αδαμόπουλου
Σήμερα, Δευτέρα 9 Μαρτίου 2012, αποφάσισα να μην επιτρέψω στο προσωπικό της ΕΤΑΠ (Αναπτυξιακή Εταιρεία του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας) να εισέλθει και να προσφέρει υπηρεσίες στα γραφεία του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας.
Αφού άλλωστε ο Γιώργος Καραμπάτος, πρόεδρος της ΕΤΑΠ έως 31/3/2012 με συγκεκριμένες συμπεριφορές του με αγνοεί προκλητικά, νομίζοντας ότι η ΕΤΑΠ είναι εντελώς ανεξάρτητη από το Επιμελητήριο, παρ' ότι χρηματοδοτείται απ' αυτό.
Σας γνωρίζω ότι μια ημέρα πριν λήξει η θητεία του 30/3/2012 ως πρόεδρος, προσέλαβε νέα διευθύντρια στην ΕΤΑΠ, παρ' ότι υπήρχε ήδη διευθυντής πιστοποιημένος για να λειτουργεί το Κέντρο Εκπαίδευσης, κάτι που η νέα δ/ντρια δεν είναι.
Όταν στο τέλος Δεκεμβρίου 2011 με ενημέρωσε ο κ. Καραμπάτος ότι προτίθεται να με στηρίξει στην εκλογή μου για πρόεδρο του Επιμελητηρίου, συμφώνησα ότι θα συνεχίσουμε τις υπάρχουσες δράσεις του Επιμελητηρίου και της ΕΤΑΠ τροποποιώντας όπου χρειάζεται και αξιολογώντας το προσωπικό που εκτός από μια υπάλληλο του Επιμελητηρίου, όλο το υπόλοιπο ανήκει στην ΕΤΑΠ. Όποιος υπάλληλος δεν χρειάζεται θα αποχωρήσει. Ο ίδιος με διαβεβαίωσε ότι όποιον δεν θέλω θα τον πάρει στα γραφεία των δρόμων της ελιάς. Μου παρέδωσε επίσης το καταστατικό της ΕΤΑΠ που προέβλεπε ότι πρόεδρός της αυτοδίκαια είναι ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, οικονομικός της επόπτης είναι ο οικονομικός επόπτης του Επιμελητηρίου, τρίτο μέλος στη διοίκηση ο εκάστοτε πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών, το τέταρτο και πέμπτο μέλος το ορίζει ο πρόεδρος, δηλαδή θα το όριζα εγώ. Θα έχεις την πλειοψηφία μου είπε, μπορείς να μειώσεις το προσωπικό και να μειώσεις αντίστοιχα τα έξοδα, μετά τις 31/3/2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages