Χαμός για τον πόρο του λιγνιτόσημου στην Πελοπόννησο - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Χαμός για τον πόρο του λιγνιτόσημου στην Πελοπόννησο

Χαμός για τον πόρο του λιγνιτόσημου στην Πελοπόννησο

Share This
Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου με αντικείμενο τον Ειδικό Αναπτυξιακό Πόρο, γνωστό ως λιγνιτόσημο, με τη συμμετοχή του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη, του δημάρχου Μεγαλόπολης, Παναγιώτη Μπούρα, του αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας, Βαγγέλη Γιαννακούρα, και υπηρεσιακών παραγόντων.
Κατά τη σύσκεψη έγινε αποτίμηση της πορείας του ΕΑΠ μέχρι τώρα, εξετάστηκαν οι ανάγκες και προτάχθηκαν τα έργα που θα ενταχθούν στο επόμενο πρόγραμμα. Προτεραιότητα θα δοθεί στην αποκατάσταση των οδικών δικτύων που έχουν υποστεί ζημιές και έχουν κρίσιμο ρόλο και μέγεθος. Στη συνέχεια, το πρόγραμμα θα προσανατολιστεί σε έργα εξυπηρέτησης των αγροτών και των κτηνοτρόφων, αλλά και διαχείρισης των υδάτινων πόρων προς όφελός τους.
Ο περιφερειάρχης δήλωσε ότι η Περιφέρεια και ο ενεργειακός δήμος Μεγαλόπολης βρίσκονται σε απόλυτη συνεννόηση για το λιγνιτόσημο κι αναφερόμενος για άλλη μια φορά στη λειτουργία της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη τόνισε ότι οφείλουμε άμεσα να εξασφαλίσουμε τα ανταποδοτικά οφέλη για τους κατοίκους σε μια περιοχή ιδιαίτερα επιβαρημένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages