Σταύρωση με απεργίες και ακρίβεια - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Σταύρωση με απεργίες και ακρίβεια

Σταύρωση με απεργίες και ακρίβεια

Share This
Σε πλήρες αδιέξοδο οδηγεί τα πράγματα η αδιαλλαξία των συνδικαλιστών της ΠΝΟ, οι οποίοι, επιφέροντας τεράστιο πλήγμα στον τουρισμό της χώρας, εξακολουθούν να κρατούν «αιχμαλώτους» όσους προγραμμάτιζαν να ταξιδέψουν στα νησιά τη Μεγάλη Εβδομάδα.
Μπροστά στην κατάσταση που διαμορφώνεται και προ του κινδύνου να γενικευτεί το κύμα ακυρώσεων κρατήσεων, με προφανείς συνέπειες για την οικονομία και την εικόνα της χώρας, ο πρωθυπουργός συγκάλεσε χθες βράδυ στο Μαξίμου διυπουργική σύσκεψη με τη συμμετοχή των Α. Διαμαντοπούλου, Μ. Χρυσοχοΐδη, Γ. Κουτρουμάνη, Ανδ. Λοβέρδου, Γ. Σταυρόπουλου και Π. Καψή.
Μετά το τέλος της σύσκεψης, η κυβέρνηση στην ανακοίνωσή της έστειλε αυστηρό μήνυμα στους ναυτεργάτες να μην προχωρήσουν στην πραγματοποίηση της απεργίας. Η ίδια η σύνθεση των συμμετεχόντων, πάντως, πιστοποιεί ότι στη σύσκεψη διερευνήθηκαν όλα τα ενδεχόμενα, όπως αυτό της επιστράτευσης των απεργών.
Με σκληρή γλώσσα αναφέρθηκε στη στάση της ΠΝΟ η υπ. Ανάπτυξης, Α. Διαμαντοπούλου
Ταυτόχρονα, συζητήθηκε η ανάγκη να περιφρουρηθούν τα λιμάνια, καθώς η κυβέρνηση θεωρεί ότι η απόφαση της ΠΝΟ είναι «πολιτική» -στελέχη της χαρακτηρίζουν άλλωστε υποκινούμενη την κινητοποίηση- και εκτιμούν ότι θα υπάρξουν πληρώματα που θα θελήσουν να αποπλεύσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages