Ημερίδα για την ηλεκτρονική πληροφόρηση των γιατρών - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ημερίδα για την ηλεκτρονική πληροφόρηση των γιατρών

Ημερίδα για την ηλεκτρονική πληροφόρηση των γιατρών

Share This
«Υπηρεσίες Ηλεκτρονικής Πληροφόρησης στο χώρο της Υγείας» έχει τίτλο η ημερίδα που διοργανώνει η Βιβλιοθήκη του ΤΕΙ Καλαμάτας αύριο στις 5.00 το απόγευμα στο καινούργιο αμφιθέατρο του ιδρύματος, στο κτήριο της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας.
Η ημερίδα απευθύνεται στον ιατρικό κόσμο και, όπως σημείωσε σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος του ΤΕΙ Ανδρέας Κανάκης, «πήραμε αυτή την πρωτοβουλία, γιατί διαπιστώσαμε ότι οι γιατροί, είτε υπηρετούν στο νοσοκομείο είτε είναι ελεύθεροι επαγγελματίες, δεν έχουν ευχερή πρόσβαση σε όλες τις πηγές πληροφόρησης, σχετικά με την έρευνα στη λύση προβλημάτων υγείας.
Η Βιβλιοθήκη του ΤΕΙ Καλαμάτας είναι συνδεδεμένη με τις βιβλιοθήκες όλων των ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και των ιδρυμάτων έρευνας. Έχει πρόσβαση σε περισσότερα από 20.000 περιοδικά και πολλά από αυτά, βέβαια, ανήκουν στον ιατρικό χώρο. Έτσι, δίνουμε τη δυνατότητα στους γιατρούς να επισκέπτονται τη βιβλιοθήκη μας και, μέσω των δομών της, σε ό,τι αφορά την ηλεκτρονική πληροφόρηση, να μπαίνουν στο διαδίκτυο, να έχουν πρόσβαση στο περιοδικό που τους ενδιαφέρει και να αντλούν την πληροφορία που χρειάζονται, για την αντιμετώπιση της ασθένειας και την καλύτερη εξυπηρέτηση του ασθενούς. Θεωρούμε ότι, με αυτό τον τρόπο, συμβάλλουμε στην καλύτερη περιφρούρηση της υγείας του πληθυσμού του νομού μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages