Ο Αντώνης Σαμαράς και η Ν.Δ. είναι η εγγύηση για να βγούμε από την κρίση - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ο Αντώνης Σαμαράς και η Ν.Δ. είναι η εγγύηση για να βγούμε από την κρίση

Ο Αντώνης Σαμαράς και η Ν.Δ. είναι η εγγύηση για να βγούμε από την κρίση

Share This
''Η αυτοδυναμία της Ν.Δ. είναι θέμα πατριωτικής ανάγκης'', υπογράμμισε ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μάκης Βορίδης, στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα γραφεία της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Μεσσηνίας. Ο κ. Βορίδης με εμφατικό λόγο στάθηκε στο πλέον κρίσιμο διακύβευμα αυτών των εκλογών – των πρώτων εκλογών της κρίσης, στις οποίες «...δεν θα κριθεί απλά ένα κυβερνητικό πρόγραμμα ή το ποια θα είναι κυβέρνηση.
Θα κριθεί το εάν η χώρα παραμείνει στη ζώνη του Ευρώ, συντεταγμένη στην Ευρωπαϊκή της πορεία, εάν θα υπάρξει πολιτική που θα μας βγάλει από την ύφεση. Κι εάν αναρωτηθεί κανείς ποιος μπορεί να διασφαλίσει την ομαλή εκτέλεση του οικονομικού προγράμματος προς την Ευρώπη, ποιος μπορεί να δεσμευτεί στους πολίτες ότι μπορεί να μας βγάλει από την κρίση;.. Αυτή η δύναμη είναι η Ν.Δ. και ο Πρόεδρός της, ο Αντώνης Σαμαράς».
Ο κ. Βορίδης στάθηκε κατ' επανάληψη στο ζήτημα εθνικής υπόθεσης που υπάρχει για αυτές τις εκλογές και την εγγύηση της Ν.Δ. και του Μεσσήνιου Αρχηγού της πως τα παραπάνω μπορούν να διασφαλιστούν με την ανάπτυξη(εδώ έγινε αναλυτική αναφορά στον ρόλο των υποδομών) και την έκφραση της συγκεκριμένης πρότασης που έχει κατατεθεί και θα κοινωνικοποιηθεί περισσότερο στο δρόμο προς τις εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages