Η εμπάθεια έχει και τα όρια της στο..κίτρινο Τύπο - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Η εμπάθεια έχει και τα όρια της στο..κίτρινο Τύπο

Η εμπάθεια έχει και τα όρια της στο..κίτρινο Τύπο

Share This
Στην συνεδρίαση χθες με τους εκπροσώπους των φορέων και αρχών για τους επαγγελματίες του Νομού υπό την προεδρεία του περιφερειάρχη Π.Τατούλη υπήρξε ένας λεκτικός διαπληκτισμός μεταξύ του Δημάρχου Μάνης Δ.Γιαννημάρα και του εκπροσώπου του Επιμελητηρίου για τους επαγγελματίες Ν.Μπελογιάννη.
Εκεί αναφέρθηκε από τον Ν. Μπελογιάννη μεταξύ άλλων ότι κακώς έδωσε άδεια (προέγκριση) ο Δήμος Μάνης σε επαγγελματία να εγκαταστήσει καντίνα στην περιοχή του Ακρογιαλίου, που υπάρχουν δίπλα πάρα πολλά μαγαζιά. Στην συνέχεια ο επαγγελματίας προέβη σε αγορά εξοπλισμού αρκετών χιλιάδων ευρώ και ξαφνικά μετά τις δικαιολογημένες αντιδράσεις των εκεί επαγγελματιών και του κόσμου ο δήμος δεν δίνει τελικά άδεια στον εν λόγω επαγγελματία που οδηγείται στην οικονομική καταστροφή μια και δεν έχει να πληρώσει, αν δεν δουλέψει, τον εξοπλισμό που αγόρασε.
Ευτυχώς για του λόγου το αληθές για εμάς υπάρχουν όλα αυτά που ειπώθηκαν καταγεγραμμένα στις κάμερες των τηλεοπτικών σταθμών που αποδεικνύουν την εμπάθεια σας προς τον Ν.Μπελογιάννη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages