Υπογράφηκε η τροποποίηση του συμβολαίου για την ανέγερση του Περιφερειακού Ιατρείου Πεταλιδίου - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Υπογράφηκε η τροποποίηση του συμβολαίου για την ανέγερση του Περιφερειακού Ιατρείου Πεταλιδίου

Υπογράφηκε η τροποποίηση του συμβολαίου για την ανέγερση του Περιφερειακού Ιατρείου Πεταλιδίου

Share This
Υπογράφηκε σήμερα από το Δήμαρχο Μεσσήνης κ. Στάθη Αναστασόπουλο και το Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας κ. Γεώργιο Μπέζο η τροποποίηση του συμβολαίου της παραχώρησης του οικοπέδου από το Δήμο στο Νοσοκομείο Καλαμάτας για την ανέγερση του Περιφερειακού Ιατρείου Πεταλιδίου.
Στην ανωτέρω συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Μεσσήνης, παρευρέθηκαν η συμβολαιογράφος κ. Ιφιγένεια Ρουσάκη και ο νομικός σύμβουλος του Νοσοκομείου Καλαμάτας κ. Χρήστος Αρχοντής.
Το έργο της ανέγερσης του Περιφερειακού Ιατρείου Πεταλιδίου, το οποίο έχει ωριμάσει πλήρως, έχει προϋπολογισμό 300.000 € και κατά τη μελετητική ωρίμανσή του υπήρχε πλήρη συνεργασία μεταξύ της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και της αντίστοιχης του Νοσοκομείου.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την παραχώρηση από πλευράς του Δήμου τεσσάρων ηλεκτρονικών υπολογιστών και τεσσάρων εκτυπωτών στο Νοσοκομείο, με σκοπό τη στελέχωση των Περιφερειακών ιατρείων Αριστομένη, Αβραμιού, Πλατανόβρυσης και Εύας.
Παρόλες τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες ο Δήμος Μεσσήνης κατάφερε να εξασφαλίσει την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή για το Νοσοκομείο και να καλύψει τις ανάγκες ηλεκτρονικής συνταγογράφησης.

Β) ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΤΗΡΙΩΝ
Υπεγράφησαν σήμερα Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012, στο Δημαρχείο Μεσσήνης, μεταξύ του Δημάρχου Μεσσήνης και προέδρων πολιτιστικών συλλόγων ήτοι του προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Κορώνης κ. Σπυρίδωνα Κρασσακόπουλου, της προέδρου του Συλλόγου Γυναικών Νερόμυλου Μεσσηνίας κας. Σταυρούλας Πουλή, της προέδρου του Συλλόγου Γυναικών Πανιπερίου Μεσσηνίας κας. Αναστασίας Φίλια και της προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανάληψης κας. Ιουλίας Μπαρμπίτσα, τα δωρεάν παραχωρητήρια των Δημοτικών Σχολείων Νέας Κορώνης, Νερόμυλου,Πανιπερίου και Ανάληψης. Στην συνάντηση αυτή παρευρέθηκε η αντιδήμαρχος κα. Ελένη Τσέλιου.
Η ανωτέρω δωρεάν παραχώρηση έχει σκοπό την άσκηση των πολιτιστικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων από τους παραπάνω πολιτιστικούς συλλόγους.
Τέλος ο Δήμαρχος ανέφερε σε όλους τους παρευρισκόμενους ότι η παραχώρηση αυτή γίνεται προκειμένου να διατηρηθούν τα κτήρια που έχουν συναισθηματική αξία για την τοπική κοινωνία αλλά και γιατί ο κάθε τόπος με αυτό τον τρόπο αποκτά το δικό του πολιτιστικό κέντρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages