Λευκά τα ΤΑΧΙ στην Καλαμάτα- προσλήψεις εποχικών - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Λευκά τα ΤΑΧΙ στην Καλαμάτα- προσλήψεις εποχικών

Λευκά τα ΤΑΧΙ στην Καλαμάτα- προσλήψεις εποχικών

Share This
Λευκά θα είναι πλέον τα ΤΑΧΙ στην Καλαμάτα, όπως αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας μετά από πρόταση των Ιδιοκτητών ΤΑΧΙ. Εχουν 18 μήνες στην διαθεσή τους οι οδηγοί ΤΑΧΙ για να βάψουν τα αυτοκιντά τους στο νέο χρώμα. Επίσης αποφασίστηκε και η πρόσληψη εποχικού προσωπικού. Αναλυτικά:
Κυκλοφορικά Θέματα
Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να λάβει συγκεκριμένα μέτρα για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας στην οδό Αρτέμιδος και στην Πλατεία 23ης Μαρτίου με την τοποθέτηση κώνων στους άξονες των ρευμάτων.
Επίσης, αποφάσισε την αλλαγή του εξωτερικού χρωματισμού των ΤΑΞΙ της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμάτας σε λευκό. Η αλλαγή του χρώματος πρέπει να γίνει μέχρι 31/12/2013.
Επίσης, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε την απαγόρευση της στάθμευσης στην κεντρική οδό των Αρφαρών.
Διοικητικά Θέματα
Το Δ.Σ αποφάσισε την πρόσληψη εποχικού προσωπικού και συγκεκριμένα «διμηνίτων» για την Καθαριότητα, την Πυρόσβεση, την προστασία των λουομένων, κλπ.
Οι προσλήψεις θα γίνουν αυτή την εβδομάδα.
Επίσης, αποφάσισε την πρόσληψη εργατικού και τεχνικού προσωπικού διάρκειας πέντε ημερομισθίων κατ’ άτομο το μήνα.
Με άλλη απόφαση, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε την παραχώρηση δύο οικοπέδων, εκατέρωθεν, του Νέδοντα για τις ανάγκες της Κεντρικής Αγοράς (στάθμευση επαγγελματικών οχημάτων).
Θέματα Προγραμματισμού & Ανάπτυξης
Το Δ.Σ ψήφισε τη συμμετοχή του Δήμου Καλαμάτας σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα και την υποβολή πρότασης για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτηρίου του Γυμνασίου-Λυκείου Θουρίας (Πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ-II).
Επίσης, ψηφίσθηκε η συμμετοχή του Δήμου στο πρόγραμμα για την τουριστική προβολή των ορεινών περιοχών του Δήμου.
Θέματα Νομικών Προσώπων
Το Δ.Σ ψήφισε την εισήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΚ, σχετικά με τον καθορισμό τελών ύδρευσης, άρδευσης και αποχέτευσης σε όλες τις περιοχές του Δήμου.
Επίσης, έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Πρόεδρου του Νομικού Προσώπου Ιδιωτικού Δικαίου ΔΙΟΚΛΗΣ Α.Ε κ. Στέλιου Στασινόπουλου, ο οποίος αναλαμβάνει Πρόεδρος στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο.
Πρόεδρος της ΔΙΟΚΛΗΣ Α.Ε αναλαμβάνει ο Δημοτικός Σύμβουλος και μέχρι τώρα Αντιπρόεδρος κ. Δημήτριος Δημόπουλος και Αντιπρόεδρος ο κ. Σωτήριος Μιχαλόπουλος, με πρόταση του Δημάρχου.
Τέλος, το Δημοτικό Συμβούλιο υιοθέτησε και ψήφισε ομόφωνα το ψήφισμα που έχει συνταχθεί από 13 ερασιτεχνικά σχήματα της πόλης και αναφέρεται στη χρησιμοποίηση του Κάστρου για πολιτιστικές εκδηλώσεις.
Δίδεται στη δημοσιότητα το σχετικό ψήφισμα.
Τα άλλα θέματα ήσαν υπηρεσιακής φύσεως και οι περιλήψεις των σχετικών αποφάσεων θα αναρτηθούν σε τρεις ημέρες στην ιστοσελίδα μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages