ΚΑΛΑΜΑΤΑ - Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της «Φάρις» - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της «Φάρις»

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της «Φάρις»

Share This
Ο Δήμος Καλαμάτας και η Κοινωφελής του Επιχείρηση «Φάρις» θα πραγματοποιήσουν Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις των Καλλιτεχνικών Σχολών, με ελεύθερη είσοδο, ως εξής:
1. Την Κυριακή  21 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 20.00, στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο θα εγκαινιαστεί η έκθεση του Εικαστικού Εργαστηρίου, με τίτλο «Χριστούγεννα – Πρωτούγεννα». Θα εκτεθούν έργα ζωγραφικής,  κεραμικής, αγιογραφίας, σχεδίου και κατασκευές, από όλα τα τμήματα των σπουδαστών του Εικαστικού Εργαστηρίου.
Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων θα πραγματοποιηθεί ένα εικαστικό εργαστήρι δημιουργίας χριστουγεννιάτικης κάρτας. Επίσης,0 ένα συμβολικό δώρο θα περιμένει τους μικρούς και μεγάλους φίλους των Σχολών της «Φάρις».
2. Την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου στις 19.00 και στις 21.00, στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο:
ΣΤΙΣ 19.00
μέρος α΄: Πρεμιέρα του μουσικού παραμυθιού "Το Δώρο του Αϊ Βασίλη" σε επιμέλεια Γιώργου Μουνδρουλέα και Γιώργου Κάστανου, με μουσικά σύνολα του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας και τους ηθοποιούς Γιώργο Τσαπόγα και Εύη Γιαννακοπούλου
μέρος β΄: Παράσταση «Ανοίγει το κουτί και βγαίνει μια …ευχή!» της Δημοτικής Σχολής Χορού Καλαμάτας
ΣΤΙΣ 21.00
μέρος α΄: Παράσταση «Ανοίγει το κουτί και βγαίνει μια …ευχή!» της Δημοτικής Σχολής Χορού Καλαμάτας

μέρος β΄: Συναυλία Συνόλων Ξύλινων και Χάλκινων Πνευστών, Παιδικής και Εφηβικής Χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας και του Οργανικού Συνόλου «5 Modern Ensemble».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages