Πρόεδρος της "Πελοπόννησος" ο Στάθης Αναστασόπουλος - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Πρόεδρος της "Πελοπόννησος" ο Στάθης Αναστασόπουλος

Πρόεδρος της "Πελοπόννησος" ο Στάθης Αναστασόπουλος

Share This
Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Πελοποννήσου, οι Αναπτυξιακές Εταιρίες Πελοποννήσου και το Επιμελητήριο Αρκαδίας που αποτελούν τους μετόχους της Α.Μ.Κ.Ε. «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ», Κέντρο Στρατηγικού Σχεδιασμού & Ανάπτυξης, ολοκληρώνοντας τις εργασίες της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της εταιρία στις 15/12/2014, προχώρησαν στη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα. Εξέλεξαν ομόφωνα ως Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας τον κ. Ευστάθιο Αναστασόπουλο, Δήμαρχο Μεσσήνης, ως Αντιπρόεδρο τον κ. Ιωάννη Σμυρνιώτη, Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Τρίπολης και τον κ. Κωνσταντίνο Καλαντζή, Δήμαρχο Νεμέας ως Γραμματέα, στην συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 15/12/2014 στα γραφεία της εταιρίας στην Επισκοπή Τεγέας.
  Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου εξελέγησαν οι κάτωθι:
             Ευάγγελος Βαλιώτης, Δήμαρχος Σπάρτης
             Κωνσταντίνος Γκάτζιος, Δήμαρχος Επιδαύρου
             Θεοχάρης Ρέκκας, Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΝ.ΜΕΣ. Α.Ε
             Δημήτρης Κρίγγος, Αντιπρόεδρος της ΑΝ.Ν.ΑΡ. Α.Ε.
Λαμβάνοντας το λόγο ο απερχόμενος Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Καρλής Γεώργιος, έκανε έναν σύντομο απολογισμό ενημερώνοντας το νέο Δ.Σ. για την πορεία των προγραμμάτων που υλοποιεί η εταιρεία καθώς επίσης και για την οικονομική κατάσταση της εταιρίας.
Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε ο Πρόεδρος του Δ.Σ κ. Ευστάθιος Αναστασόπουλος ο οποίος ευχαρίστησε τον απερχόμενο Πρόεδρο κ. Καρλή Γεώργιο και τα μέλη του Δ.Σ. για την επιτυχημένη θητεία τους και το νοικοκύρεμα που έκαναν στα οικονομικά της εταιρίας. Επίσης ανέφερε ότι η Εταιρεία υλοποιεί επιτυχώς, ως εταίρος της «Κοινοπραξίας για την Ανάπτυξη της Υπαίθρου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου», το μεγάλο πρόγραμμα του Μηχανισμού Υποστήριξης Άξονα 3 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, από το οποίο υλοποιούνται συνολικά 87 επενδύσεις, συνολικού προϋπολογισμού 20.374.014,51 € και δημόσιας δαπάνης 11.817.851,62 €.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages