ΣΟΒΑΡΑ ΕΡΓΑ ΥΓΕΙΑ ΜΕ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΟΥ ΕΣΠΑ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΣΟΒΑΡΑ ΕΡΓΑ ΥΓΕΙΑ ΜΕ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΟΥ ΕΣΠΑ

ΣΟΒΑΡΑ ΕΡΓΑ ΥΓΕΙΑ ΜΕ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΟΥ ΕΣΠΑ

Share This
Με πυρετώδεις ρυθμούς κινούνται καθημερινά σε όλη τη Μεσσηνία, οι εργασίες υλοποίησης των έργων Υγείας, που έχουν ενταχθεί στη προγραμματική περίοδο ΕΣΠΑ 2007-2013. Ειδικότερα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας υλοποιούνται και βαίνουν προς ολοκλήρωση πέντε μεγάλα έργα ενεργειακής εξοικονόμησης, ενταγμένα στο κοινοτικό πρόγραμμα ΕΠΠΕΡΑΑ, συνολικού προϋπολογισμού 2.950.000€. Πρόκειται για την ολοκλήρωση της βιοκλιματικής αναβάθμισης του κτιρίου, που περιλαμβάνει την βαφή του εξωτερικού κελύφους του Νοσοκομείου με χρώματα ενεργειακής εξοικονόμησης καθώς και την θερμομόνωση όλων των δωμάτων της οροφής. Επίσης βρίσκονται σε εξέλιξη και παραδίδονται έως τέλη του έτους τρία μεγάλα έργα προμήθειας και εγκατάστασης εξοπλισμού ενεργειακής αναβάθμισης:
 Α. Στοχευμένη παρέμβαση σε χώρους με ειδικές ανάγκες κλιματισμού μέσω της δημιουργίας τοπικών δικτύων Αντλιών Θερμότητας & Fan Coils.
 Β. Αντικατάσταση Κεντρικών Κλιματιστικών Μονάδων με σύγχρονες και αποδοτικότερες.
 Γ. Προμήθεια δύο νέων Κεντρικών Αντλιών Θερμότητας υψηλού συντελεστή απόδοσης για ψύξη αλλά και θέρμανση του Νοσοκομείου. Ταυτόχρονα εντατικά κινούνται και οι εργασίες στα έργα της αναδιαρύθμισης του Νοσοκομείου της Κυπαρισσίας και της κατασκευής των νέων περιφερειακών ιατρείων Πεταλιδίου και Μεθώνης συνολικού προυπολογισμού 1.300.000€.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages