ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ

ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ

Share This
Ερωτήματα προκαλούν οι κινήσεις της Π.Ε. Μεσσηνίας να κλείσει τις… πόρτες στην σύσκεψη που θα γίνει σήμερα στο Διοικητήριο για το μείζον θέμα που απασχολεί το νομό εδώ και καιρό με την υπόθεση των πυρηνελαιουργείων. Μετά από τόσες και τόσες καταγγελίες πρόκειται σήμερα να παρουσιαστούν τα συλλεχθέντα στοιχεία από το ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος στις 11:30 που αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον. Ωστόσο το πρωί με ανακοίνωσή της η ΠΕ Μεσσηνίας γνωστοποίησε πως η συνεδρίαση θα είναι κλειστή!!! και πως θα ακολουθήσουν οι όποιες ανακοινώσεις μετέπειτα… Δείτε τι απεστάλη:
 Σας πληροφορούμε πως η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης για το ολοκληρωμένο σχέδιο αντιμετώπισης της όχλησης-ρύπανσης που δημιουργείται από τον κύκλο εργασιών Ελαιοτριβείων και Πυρηνελαιουργείων που θα γίνει Σήμερα Παρασκευή 01/07/2016 και ώρα 11.30 π.μ. στην αίθουσα «Παναγιώτη Φωτέα» στον τέταρτο όροφο στο Διοικητήριο θα είναι κλειστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages