ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Share This
Καταγγέλλουμε την παράνομη και εκδικητική απόλυση της προέδρου του 
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ.
Πριν η Κυβέρνηση φέρει για ψήφιση τον συνδικαλιστικό νόμο πού περιορίζει έως και καταργεί  τη συνδικαλιστική Δράση, στην Μεσσηνία με πρωτοβουλία του  "πεντάστερου" ξενοδοχείου "Ηοrizon Blu", οι εργοδότες επιβεβαιώνουν με τον πιο παραστατικό τρόπο τι σημαίνει για αυτούς δίκαιη ανάπτυξη.«εκατομμύρια κερδοφορία για τις επιχειρήσεις και άγρια εκμετάλλευση για τους εργαζόμενους, με  μισθούς πείνας, εντατικοποίηση και δουλειά ήλιο με ήλιο, απληρωσιές, ελαστικές σχέσεις και απολύσεις.
Τρόμαξαν από την ίδρυση του ταξικού συνδικάτου στον επισιτισμό-τουρισμό και απέλυσαν την πρόεδρο για να τρομοκρατήσουν και τους υπόλοιπους εργαζομένους. Δηλώνουν καθαρά και ξάστερα ότι η απόλυση της εργαζόμενης γίνεται γιατί είχε συνδικαλιστική δράση.
   Το σωματείο μας στα πλαίσια της συνδικαλιστικής αλληλεγγύης, όπως και στην υπόθεση της απόλυσης συμβασιούχου από τον Δήμαρχο Καλαμάτας, κινητοποιείται και απαιτεί:
1 Την άμεση απόσυρση της απόλυσης.
  2 Από την επιθεώρηση εργασίας να παρέμβει άμεσα και να διενεργήσει έλεγχο, με μικτό κλιμάκιο ελέγχου και να επιβάλλει τις προβλεπόμενες κυρώσεις.
   Είμαστε σε ετοιμότητα σε συνεργασία με τα ταξικά συνδικάτα να προβούμε σε όποια μορφή κινητοποίησης από κοινού απαιτηθεί για την διεκδίκηση της ακύρωσης της απόλυσης.
   Είμαστε σε ετοιμότητα  για να συνδιοργανώσουμε με τα ταξικά συνδικάτα κινητοποίηση με απεργία όταν η Κυβέρνηση φέρει στην Βουλή για ψήφιση την τροποποίηση του συνδικαλιστικού Νόμου πού καταργεί συνδικαλιστικά δικαιώματα και εμποδίζει την συνδικαλιστική δράση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages