Μικρές πλατείες της Μεσσήνης στην Κ. Δημουλά και στον Μ.Στασινόπουλο πρότεινε ο Γ. Λάσκαρης - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Μικρές πλατείες της Μεσσήνης στην Κ. Δημουλά και στον Μ.Στασινόπουλο πρότεινε ο Γ. Λάσκαρης

Μικρές πλατείες της Μεσσήνης στην Κ. Δημουλά και στον Μ.Στασινόπουλο πρότεινε ο Γ. Λάσκαρης

Share This


 Να αφιερωθούν μικρές πλατείες της πόλης της Μεσσήνης στην Κική Δημουλά και στον Μιχαήλ Στασινόπουλο πρότεινε ο επικεφαλής συνδυασμού «Επανεκκίνηση για τον Δήμο Μεσσήνης» και Γραμματέας του Δ.Σ. Γιάννης Λάσκαρης, στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Λάσκαρης στην πρότασή του αναφέρει:

Σαν απόδοση τιμής προτείνω να αφιερωθούν μικρές πλατείες της πόλης της Μεσσήνης στην Κική Δημουλά και στον Μιχαήλ Στασινόπουλο δύο σπουδαίες προσωπικότητες της πόλης. Τόσο το πάρκο στις εργατικές κατοικίες αλλά και στον συνοικισμό θα μπορούσαν να αφιερωθούν και να φέρουν το όνομα τους. Με περισσότερη περιποίηση, φροντίδα και συνάμα με σειρά δράσεων με επίκεντρο αυτά τα πάρκα που θα διοργανώνονται από συλλόγους-φορείς και σχολεία της  πόλης οι δημόσιοι αυτοί χώροι θα αναβαθμιστούν αλλά και θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην  επανασύνδεση των πολιτών με αυτούς. Σε αυτές τις πλατείες θα μπορούν να πραγματοποιούνται εκθέσεις βιβλίων-εικαστικές παρεμβάσεις-θεατρικά δρώμενα και άλλα πολλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages