ΝΕΕΣ αθλητικές υποδομές στο Αθλητικό Κέντρο Λαζαρίνας της Μεσσήνης - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΝΕΕΣ αθλητικές υποδομές στο Αθλητικό Κέντρο Λαζαρίνας της Μεσσήνης

ΝΕΕΣ αθλητικές υποδομές στο Αθλητικό Κέντρο Λαζαρίνας της Μεσσήνης

Share This


Το έργο «Αθλητικές Υποδομές στο Αθλητικό Κέντρο Λαζαρίνας της Δ.Ε. Μεσσήνης», συνολικού προϋπολογισμού έργου 110.000 ευρώ, εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Η Δημοτική Αρχή Μεσσήνης επιδιώκει την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του Δήμου μας στον τομέα του αθλητισμού, ώστε να καλύψουν τις ανάγκες άθλησης του γενικού πληθυσμού. Σε αυτό θα συμβάλλει η υλοποίηση του έργου καθώς θα πραγματοποιηθεί ανακαίνιση ενός γηπέδου μπάσκετ και  η κατασκευή δύο γηπέδων τένις, στο Αθλητικό Κέντρο Λαζαρίνας στην περιοχή Αγίου Νικολάου Μεσσήνης. Επίσης η Δημοτική Αρχή έχει ξεκινήσει την εκπόνηση μελετών προκειμένου να ανεγερθούν στο ανωτέρω Αθλητικό Κέντρο, σύγχρονα αποδυτήρια τόσο για το ποδόσφαιρο όσο και για το τένις.

Φορέας χρηματοδότησης του έργου «Αθλητικές Υποδομές στο Αθλητικό Κέντρο Λαζαρίνας της Δ.Ε. Μεσσήνης», είναι το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και φορέας υλοποίησης ο Δήμος Μεσσήνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages