Καλαμάτα: Έδωσε 16.000 € για μεταχειρισμένη Mercedes και την έχασε τα χρήματα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Καλαμάτα: Έδωσε 16.000 € για μεταχειρισμένη Mercedes και την έχασε τα χρήματα

Καλαμάτα: Έδωσε 16.000 € για μεταχειρισμένη Mercedes και την έχασε τα χρήματα

Share This


 Μία ακόμη απάτη με θύματα Έλληνες πελάτες που επιθυμούσαν να αποκτήσουν μεταχειρισμένο αυτοκίνητο σημειώθηκε στη χώρα μας. To περιστατικό  συνέβη στη Μεγαλόπολη, με το ζευγάρι από την Καλαμάτα να αναφέρει ότι απευθύνθηκε σε εταιρεία εμπορίας οχημάτων, με σκοπό να αγοράσει ένα από τα διαθέσιμα αυτοκίνητα.

Η συμφωνία έγινε και η γυναίκα, κατέβαλε το ποσό των 16.000 € στoν έμπορο, προκειμένου να παραγγείλει το ΙΧ μάρκας Mercedes, το οποίο θα της παραδιδόταν σε περίπου 1,5 μήνα. Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως έπρεπε, βάσει της συμφωνίας. Το ζευγάρι αφού είδε πως η παράδοση καθυστερεί, ενόχλησε πολλάκις τον ιδιοκτήτη της εταιρείας, ζητώντας να μάθει πότε θα έρθει το αυτοκίνητο.

Στην αρχή, ο έμπορος απαντούσε στις κλήσεις δικαιολογώντας τον εαυτό του, αλλά από ένα σημείο και μετά σταμάτησε να απαντά και στο τηλέφωνο.

Ο ίδιος έμπορος είχε εξαπατήσει αρκετούς πελάτες

Όπως ήταν λογικό, η κυρία κατέθεσε μήνυση για απάτη στην Αστυνομική Διεύθυνση Καλαμάτας εναντίον του ιδιοκτήτη της εταιρείας ο οποίος, ενώ πήρε τα χρήματα, δεν της παρέδωσε το αυτοκίνητο που είχε παραγγείλει.

Σύμφωνα με το Arcadia Portal, αυτή η υπόθεση απάτης δεν ήταν η μοναδική. Κι άλλοι πολίτες θα προσφύγουν στη Δικαιοσύνη, αφού πλήρωσαν επίσης αυτοκίνητο στον ίδιο έμπορο, αλλά δεν παρέλαβαν ποτέ το αυτοκίνητο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, το θύμα με τη Mercedes, επικοινώνησε με εξαιρετικά δημοφιλή ιστοσελίδα που δημοσιεύει αγγελίες για την αγορά αυτοκινήτων, ενημερώνοντάς τους για τις εξελίξεις. Η ιστοσελίδα «κατέβασε» τις καταχωρίσεις της εταιρείας, ενώ ακόμα ένας πολίτης δήλωσε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον της εταιρείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages