Ο Ιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας για την επίσκεψη Κασσελάκη και θέματα υγείας στη Μεσσηνία - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ο Ιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας για την επίσκεψη Κασσελάκη και θέματα υγείας στη Μεσσηνία

Ο Ιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας για την επίσκεψη Κασσελάκη και θέματα υγείας στη Μεσσηνία

Share This


 Δείτε τι αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας

Με ιδιαίτερη χαρά είδαμε τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτεύσης κον Στέφανο Κασσελάκη να επισκέπτεται την Μεσσηνία και τον ευχαριστούμε θερμά σαν Ιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας για την ιδιαίτερη ευαισθησία τον σχετικά με τις ανάγκες υγείας τον Νομού μας τόσο στην Πρωτοβάθμια όσο και στη Δευτεροβάθμια Φροντίδα Υγείας. Σε ένα Νομό που πλήττεται έντονα από την υποστελέχωση των Μονάδων αυτών σε ιατρικό προσωπικό, με αποτέλεσμα τη μείωση επιπέδου υγείας των συμπολιτών μας. Παράλληλα και οι ιδιώτες συνάδελφοί μας που έβαλαν και αυτοί πλάτη την περίοδο της πανδημίας, δεν αντιμετωπίζονται με τον δέοντα σεβασμό. ‘Ομως σημαντικη τον παράλειψη είναι η συνομιλία και η ενημέρωση τον με τον θεσμικό φορέα υγείας στο Νομό πού είναι ο Ιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας.

 Ο Ιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας είναι ο Θεσμικός συνομιλητής της Κεντρικής Διοίκησης που εποπτεύει και διασφαλίζει την υγεία στο Νομό Μεσσηνίας. Πιστεύουμε ότι αυτή η παράλειψή τον δεν ήταν επί σκοπού. Ο Ιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας όπως και να έχει ως Θεσμικός παράγοντας, είναι στη διάθεση τον αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κον Στέφανού Κασσελάκη όποτε χρειαστεί και σε οποιοδήποτε άλλο φορέα να τον ενημερώσει σοβαρά και αξιόπιστα για Θέματα υγείας στο Νομό Μεσσηνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages