Ανάπλαση Ψαρών: Σε εξέλιξη οι αναπλάσεις με το έργο-Αντικαταστάθηκε και το πεπαλαιωμένο δίκτυο ύδρευσης - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ανάπλαση Ψαρών: Σε εξέλιξη οι αναπλάσεις με το έργο-Αντικαταστάθηκε και το πεπαλαιωμένο δίκτυο ύδρευσης

Ανάπλαση Ψαρών: Σε εξέλιξη οι αναπλάσεις με το έργο-Αντικαταστάθηκε και το πεπαλαιωμένο δίκτυο ύδρευσης

Share This

 


Κουτραφούρης: "Δεν χάνονται θέσεις στάθμευσης-Μόνο οι παράνομες στις γωνίες"

Με πολύ ικανοποιητικούς ρυθμούς προχωρά η ανάπλαση στο πρώτο τμήμα της οδού Ψαρών, με το οδόστρωμα να έχει ήδη τσιμεντοστρωθεί ώστε να αποτελέσει την υπόβαση για τους κυβόλιθους που θα στρωθούν αργότερα. Την ικανοποίησή του για τους ρυθμούς του έργου εξέφρασε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Νέων Έργων, Βασίλης Κουτραφούρης, επαναλαμβάνοντας ότι δεν χάνονται θέσεις στάθμευσης από τη διαπλάτυνση των πεζοδρομίων, παρά μόνο όσες ήταν παράνομες στις γωνίες, και αποτελούσαν συχνά αιτία τροχαίων ατυχημάτων. Να σημειωθεί επίσης ότι στον συγκεκριμένο δρόμο τα διπλοπαρκαρίσματα ήταν σύνηθες φαινόμενο. Πλέον όλα αυτά αποτρέπονται, ενώ δίνεται μεγαλύτερος χώρος κίνησης στους πεζούς, και  έναν αναβαθμισμένο δρόμο.

Αντικαταστάθηκε και το πεπαλαιωμένο δίκτυο ύδρευσης

Το έργο που έχει ξεκινήσει εδώ και 12 μέρες προχωρά γρήγορα, γίνεται τμηματικά ώστε να αποφεύγεται η μεγάλη όχληση, και ήδη έχουν μπει και τα κράσπεδα στα πεζοδρόμια, διαγράφοντας πλέον τη νέα φυσιογνωμία του δρόμου. Ταυτόχρονα έχει ήδη γίνει από τη ΔΕΥΑΚ αντικατάσταση του πεπαλαιωμένου δικτύου ύδρευσης με νέο, και έχουν αντικατασταθεί και κάποια ρολόγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages