Γιορτή του Εθελοντισμού η Τελετή Απονομής Διπλωμάτων στους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Γιορτή του Εθελοντισμού η Τελετή Απονομής Διπλωμάτων στους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού Καλαμάτας

Γιορτή του Εθελοντισμού η Τελετή Απονομής Διπλωμάτων στους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού Καλαμάτας

Share This

 


60 νέοι εκπαιδευμένοι εθελοντές και εθελόντριες ενισχύουν το πολύτιμο έργο του Ερυθρού Σταυρού

Στη κατάμεστη κεντρική σκηνή του Μεγάρου Χορού Kαλαμάτας και σε έντονα θερμό και συγκινησιακό κλίμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1η Ιουνίου 2024 η Τελετή Απονομής Διπλωμάτων και Προαγωγών Εθελοντών Τομέα Υγείας Περ.Τμ.Ε.Ε.Σ. Καλαμάτας.

Την τελετή τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. Dr. Αντώνιος Αυγερινός στον οποίο απονεμήθηκε πλακέτα “Τιμής Ένεκεν”, για την μέγιστη συμβολή του στην Αναγεννητική πορεία του Ε.Ε.Σ. μέσα από καινοτόμες ,σύγχρονες, αλληλέγγυες ανθρωπιστικές και ανθρωποκεντρικές δράσεις, πάντα με αποτελεσματικότητα και διαφάνεια.

 Σημαντική επίσης χαρά και τιμή αποτέλεσε για το Περ.Τμ.Ε.Ε.Σ. Καλαμάτας και την Νοσηλευτική Υπηρεσία, η επίσκεψη της Διευθύντριας της Διεύθυνσης Συντονισμού και Επικοινωνίας Νοσηλευτικών Υπηρεσιών Περιφερειακών Τμημάτων Ε.Ε.Σ. κας Ευγενίας Γκόγκου, η οποία πριν την έναρξη της Τελετής συναντήθηκε με τους Εθελοντές του Περ. Τμ.Ε.Ε.Σ. Καλαμάτας και είχε μια εποικοδομητική επικοινωνία μαζί τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages