Ολοκληρώθηκε ο Μαθητικός Διαγωνισμός Ανακύκλωσης του ΦοΔΣΑ Πελοποννήσου - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ολοκληρώθηκε ο Μαθητικός Διαγωνισμός Ανακύκλωσης του ΦοΔΣΑ Πελοποννήσου

Ολοκληρώθηκε ο Μαθητικός Διαγωνισμός Ανακύκλωσης του ΦοΔΣΑ Πελοποννήσου

Share This


 Μεγάλη ανταπόκριση και συμμετοχή είχε ο Εκπαιδευτικός Διαγωνισμός Ανακύκλωσης των Σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Δήμων Περιφέρειας Πελοποννήσου που διοργάνωσε ο Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦοΔΣΑ) Πελοποννήσου σε συνεργασία με την ΤΕΧΑΝ ΑΒΕΕ. Ο διαγωνισμός που είχε διάρκεια περίπου ένα μήνα, ολοκληρώθηκε, με τα σχολεία να παραδίδουν σήμερα, Τρίτη 4 Ιουνίου 2024, στα Δημαρχεία των Δήμων τα κουπόνια που συγκέντρωσαν.

Στο Δήμο Καλαμάτας υπήρξε πολύ μεγάλη συμμετοχή από όλα τα σχολεία όλων των βαθμίδων, με τους μαθητές και τις μαθήτριες να παραδίδουν τα κουπόνια τους στο Δημαρχείο στην ειδική Επιτροπή Παραλαβής. Η πρώτη φάση του διαγωνισμού ολοκληρώθηκε, θα ακολουθήσει η καταμέτρηση των κουπονιών από την Επιτροπή και σε μερικές μέρες θα δημοσιευτεί το αποτέλεσμα, και θα ακολουθήσει τελετή βράβευσης των τριών πρώτων σχολείων. Σήμερα, στο Δημαρχείο, από το πρωί προσέρχονταν τα σχολεία της πόλης για να καταθέσουν τα κουπόνια τους. Ενδεικτικά, μέχρι τις 11 το πρωί, είχαν προσέλθει το 1ο Γυμνάσιο (Α1), το 2ο Λύκειο (Β3), το 4ο Γυμνάσιο, και το 11ο και 12ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages