ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΑΤΕ Κε Μαλαπάνη ; - KALAMATANEWS.GR- ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΗΤΗΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ !! Κε Τατούλη μήπως ήρθε η ώρα να ζητήσετε τον φάκελο του έργου και ....εξηγήσεις ;« Ο αντιπερειφερειάρχης Μεσσηνίας κος Μαλαπάνης καλείται να δώσει σαφείς απαντήσεις ,γιατί αντί να στείλει τον φάκελο του έργου στον Εισαγγελέα προσπαθεί να δώσει λύση με ημίμετρα σπαταλώντας ακόμα χιλιάδες ευρώ σε περίοδο οικονομικής κρίσης ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να « κουκουλώσει » το σκάνδαλο με την δημιουργία ενός ….ΝΕΟΥ !»
Σε σκάνδαλο πρώτου μεγέθους εξελίσσεται η υπόθεση των λιμνοδεξαμενών πυροπροστασίας που χρηματοδοτόθηκαν από τα χρήματα των Πυρόπληκτων και τελικά αποδεικνύονται ….άχρηστες για τον απλούστατο λόγο ότι δεν μπορούν να πληρωθούν με νερό αν και ο αγωγός ύδρευσης του συνδέσμου «Τέλος Άγρας » διέρχεται ακριβώς κάτω από την λιμνοδεξαμενή αλλά έχει …βάθος 9 μέτρα όπως συμβαίνει στον Αυχένα Μαργελίου του τέως Δήμου Παπαφλέσσα .....
Οι μελετητές του έργου δεν υπολόγισαν την υψομετρική διαφορά της λιμνοδεξαμενής με την πηγή με αποτέλεσμα το νερό να μην φθάνει με φυσική ροή στο ύψος της δεξαμενής .Αντί να ζητηθούν ευθύνες για την αστοχία του έργου και τα χιλιάδες ευρώ που πέταξαν στον …αέρα έρχονται σήμερα να ολοκληρώσουν την σπατάλη με το εξής σκεπτικό .
Εφόσον η δημιουργία αντλιοστασίου είναι πανάκριβη και ανέφικτη λόγω έλλειψης ηλεκτροδότησης έχουν την φαεινή ιδέα να ….τρυπήσουν τον αγωγό του συνδέσμου σε χαμηλότερο σημείο και να γεμίζουν την δεξαμενή με …..υδροφόρα οχήματα !!
Σαν δεύτερη σκέψη επικρατεί η ιδέα να φτιάξουν δίκτυο φυσικής ροής από τον ποιο κοντινό οικισμό ( Κάτω Παπαφλέσσα ) που έχει την σχετική υψομετρική διαφορά αλλά οι αντιδράσεις των κατοίκων είναι έντονες διότι φοβούνται ότι σε περίπτωση πυρκαγιάς θα μένουν αυτοί χωρίς νερό !! http://newsmessinia.blogspot.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages