Υπουργός...παραδέχθηκε ότι κορίδεψαν τον λαό - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Υπουργός...παραδέχθηκε ότι κορίδεψαν τον λαό

Υπουργός...παραδέχθηκε ότι κορίδεψαν τον λαό

Share This
Ο υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Λοβέρδος εμφανίστηκε, σήμερα, στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο» και δήλωσε: «Κατά βάση το ΠΑΣΟΚ, ως αντιπολίτευση υπήρξε δημαγωγικό.Είπε ότι υπάρχουν λεφτά, ενώ δεν υπήρχαν… Έκανε άλλα, ηρνείτο κάθε συζήτηση για διαρθρωτική αλλαγή. Ήταν ένα κόμμα κατά βάση του «όχι». Ειδικά από μια φάση και μετά, συμφωνώ…
Την κακή νοοτροπία τη δημιούργησε το ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας του ’80, το έχω πει. Και το έχω πει, τώρα, στην κρίση».
Για το θέμα της επιλεκτικής χρεοκοπίας, ανέφερε: «Θα
ήμουν πάρα πολύ προσεκτικός σε ό,τι αφορά τη χρήση όρων χρεοκοπία ή με κάποιον επιθετικό προσδιορισμό».
Για τις παραπάνω αναφορές του κ. Λοβέρδου, ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Μιχελάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η σημερινή κυνική ομολογία του κ. Λοβέρδου, αποδεικνύει ότι το ΠΑΣΟΚ συνειδητά έλεγε ψέματα στον ελληνικό λαό.Αποδεικνύει, ότι το κόμμα του έπαιξε πολιτικά παιχνίδια, χωρίς να το ενδιαφέρει η χώρα και η οικονομία.Για το ΠΑΣΟΚ, διαχρονικά ο στόχος ήταν μόνο ένας.
Η κατάκτηση και διατήρηση της εξουσίας με οποιοδήποτε τίμημα!Τίμημα όμως, που σήμερα το πληρώνουν οι πολίτες και η Πατρίδας μας.Και κάτι ακόμα: Το μεγαλοπρεπές άδειασμα στον κ. Βενιζέλο, για το γεγονός ότι ο κ. Λοβέρδος ομολογεί ότι ποτέ δεν θα έλεγε για “επιλεκτική χρεοκοπία”, θα μπορούσε να είναι απλά ένα…”συντροφικό μαχαίρωμα”, αν το κόστος δεν κινδύνευε να το πληρώσει ακριβά η χώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages