Σύσκεψη για τον οδικό άξονα στο Δημαρχείο Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Σύσκεψη για τον οδικό άξονα στο Δημαρχείο Καλαμάτας

Σύσκεψη για τον οδικό άξονα στο Δημαρχείο Καλαμάτας

Share This
Μεγάλη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Δημαρχείο Καλαμάτας με τη συμμετοχή αιρετών, υπηρεσιακών παραγόντων και εκπροσώπων της Κ/Ξ «ΜΟΡΕΑΣ», με αντικείμενο τα διάφορα προβλήματα που δημιουργούνται εντός του Δήμου από την κατασκευή του αυτοκινητόδρομου αλλά και το ενδεχόμενο αλλαγής της μελέτης για να αντιμετωπιστούν προβλήματα, ιδιαίτερα με τη διαχείριση των ομβρίων. Από την πλευρά της Κ/Ξ «ΜΟΡΕΑΣ» συμμετείχαν τα τεχνικά στελέχη της κ. κ. Γεωργόπουλος και Βρέκος.
Αποφασίσθηκε:
Α. Να γίνει συγκέντρωση όλων των στοιχείων που παραπέμπουν σε επισκευές δρόμων, καθαρισμούς, αποκαταστάσεις οχετών και δικτύων και γενικά αποκαταστάσεις ζημιών που οφείλονται στην εταιρεία. Από την εταιρεία υπάρχει κάθε διάθεση αποκατάστασης.
Β. Να γίνει συγκέντρωση όλων των προτάσεων και αιτημάτων σχετικά με την αντιμετώπιση ενδεχόμενων προβλημάτων, ιδιαίτερα στον τομέα των προσβάσεων και της διαχείρισης των ομβρίων.
Όλα αυτά να τεθούν υπόψη των εκπροσώπων του Υπουργείου Υποδομών στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Πέμπτη 4 Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages