Στο ΕΣΠΑ έργα για το Τζάνε-Καλαμάκι - KALAMATANEWS.GR- ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE

Στο ΕΣΠΑ έργα για το Τζάνε-Καλαμάκι

Στο ΕΣΠΑ έργα για το Τζάνε-Καλαμάκι

Share This
Στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Πελοποννήσου, με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ, εντάσσεται το έργο της κατασκευής του τμήματος από τη γέφυρα του ποταμού Τζάνε μέχρι το Καλαμάκι, στο δρόμο Ριζομύλου – Κορώνης. Ο προϋπολογισμός του έργου, σύμφωνα με την απόφαση που υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, ανέρχεται σε 25,2 εκ.ευρώ.

Φωτιά έχει πάρει το κτίριο της περιφέρειας. Και δεν οφείλεται στον καύσωνα που πλήττει τις τελευταίες ημέρες την Αρκαδική πρωτεύουσα αλλά στον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη.
Την επομένη ημέρα των εκλογών της 17ης Ιουνίου ο περιφερειάρχης συγκάλεσε ευρύτατη σύσκεψη με τους συνεργάτες του και τους έβαλε όλους κυριολεκτικά στην πρίζα.
Του ξεκαθάρισε ότι ο καθένας στον τομέα του πρέπει να υπερβάλει εαυτό για να υλοποιηθούν όλοι οι στόχοι του προγράμματος για το 2012. Ο κ. Τατούλης είναι εξαιρετικά ανήσυχος με τις πολιτικές εξελίξεις και προσπαθεί να δημιουργήσει ένα δείκτη ασφαλείας στην Πελοπόννησο.Ανεξάρτητα απο την πορεία της κυβέρνησης η περιφέρεια πρέπει να αξιοποιήσει κάθε δυνατότητα που τις προσφέρεται σε τεχνικό και οικονομικό επίπεδο. “Δεν πρέπει να χαθεί ούτε μισό ευρώ από εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα γιατί τα λεφτά αυτά καταλήγουν τελικά στην κοινωνία και στους πολίτες μας.Ούτε μισό ευρώ δεν θα πάει χαμένο, για αυτό οι αντιπεριφερειάρχες τόσο οι θεματικοί όσο και των νομών πρέπει να κάνουν τα αδύνατα δυνατά.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages