2ο ΓΕΛ Καλαμάτας: 1η και 2η θέση μεταξύ των Γενικών Λυκείων της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε πανελλήνιο διαγωνισμό - KALAMATANEWS.GR- ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE

2ο ΓΕΛ Καλαμάτας: 1η και 2η θέση μεταξύ των Γενικών Λυκείων της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε πανελλήνιο διαγωνισμό

2ο ΓΕΛ Καλαμάτας: 1η και 2η θέση μεταξύ των Γενικών Λυκείων της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε πανελλήνιο διαγωνισμό

Share This

 


Μια πρόκριση κι ένας έπαινος σε Πανελλήνιο Μαθητικό διαγωνισμό Λογικής και Υπολογιστικής Σκέψης “ALAN TURING”

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προκριματική φάση του 2ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Μαθηματικής Λογικής και Υπολογιστικής Σκέψης “ALAN TURING” που διοργανώθηκε από το ΠΕΚΕΣ Δυτικής Ελλάδας, την Τετάρτη 26/4/2023. Από τα 362 ΓΕΛ που συμμετείχαν από όλη την Ελλάδα, δυο ομάδες μαθητών από το 2ο ΓΕΛ Καλαμάτας, υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών Δημητρίου Ελίνας– Μαθηματικού και Λύκου Αθανάσιου – Πληροφορικής, κατέλαβαν την 1η και 2η θέση μεταξύ των ΓΕΛ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και την 10η και 12η αντίστοιχα θέση πανελληνίως.

Η 1η  ομάδα αποτελούμενη από τους μαθητές Αγγελάκο Ανδρέα, Νταβέα Ιωάννη και Χρονόπουλο Χρήστο προκρίθηκε στην τελική φάση που θα πραγματοποιηθεί στα Πειραματικά Σχολεία του Πανεπιστημίου Πατρών το Σάββατο 6/5/2023.

Η 2η ομάδα αποτελούμενη από τους μαθητές Λάγιο Γεώργιο, Μαυρέα Πέτρο και Μπάλλα Ιωάννη, έλαβε έπαινο και ταυτόχρονα είναι η πρώτη επιλαχούσα ομάδα πανελληνίως για συμμετοχή στην τελική φάση.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου ΓΕΛ Καλαμάτας εύχεται θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος και καλή επιτυχία στους μαθητές που προκρίθηκαν στην τελική φάση του διαγωνισμού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages