ΠΑΝ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ: ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ - KALAMATANEWS.GR- ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE

ΠΑΝ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ: ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΠΑΝ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ: ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Share This

 image0


ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ


Ως κληρονόμος και συνεχιστής μιας μακράς παράδοσης, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπερασπίζεται τις αρχές και τους αγώνες για τη δημοκρατία, την ελευθερία, την ισότητα, την εθνική ανεξαρτησία και την κοινωνική δικαιοσύνη. Στη βάση αυτή και με σύνθημα «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ», θέτω υποψηφιότητα στο νομό Μεσσηνίας με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Διεκδικώ την ψήφο των συμπολιτών μου βάσει τόσο των προσόντων μου όσο και της πολυδιάστατης εμπειρίας μου. Έχω σπουδάσει Οικονομικά και έχω λάβει μεταπτυχιακή επιμόρφωση στο Management και τα Χρηματοοικονομικά. Έχω αποκτήσει δύο Master, στην α) Εκπαίδευση Ενηλίκων και β) Διοίκηση Τουριστικών Μονάδων. Το γνωστικό μου υπόβαθρο ενισχύει η πολύχρονη εμπειρία μου ως ανώτατου βαθμού στελέχους της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος και ως ενεργού μέλους του Συνδικαλισμού.  

Συνδυάζοντας τη θεωρία με την πράξη, διαθέτω το προφίλ του βουλευτή, ο οποίος έχει τις ικανότητες, αλλά και την πολιτική βούληση να συμβάλλει αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων αφενός, στο τοπικό και αφετέρου, στο εθνικό επίπεδο. Είμαι στέλεχος της Διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας, μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, πιστοποιημένος εκπαιδευτής από Εθνική Τράπεζα, ΕΚΕΠΙΣ, ΛΑΕΚ και ΗΣΙΟΔΟ, στο πλαίσιο των οποίων έχω διδάξει Οικονομία, Εργατικό Δίκαιο, Αγροτική Οικονομία, Marketing-Πωλήσεις, Λογιστική, Τραπεζικές Εργασίες, Κοινωνική Οικονομία και Καταναλωτικό Κίνημα καθώς, επίσης, Επιχειρηματικότητα. Επιπλέον, είμαι ενεργό μέλος του Συνδικαλισμού από το 1994, πάντα εργαζόμενος μέχρι την εκλογή μου στη ΓΣΕΕ (εκλεγμένος στα ΔΣ, ΣΥΕΤΕ, ΟΤΟΕ, ΓΣΕΕ, Αντιπρόεδρος ΙΝΕ ΓΣΕΕ, Γενικός Γραμματέας Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας). Επίσης, είμαι κομματικό στέλεχος του Συνασπισμού-ΣΥΡΙΖΑ από το 1996 και κομματικά οργανωμένος από το 1977. Υπήρξα μέλος της Κ.Ε. Ανασυγκρότησης έως το 1922 και από το 1922 είμαι μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Συμμετέχω ενεργά σε δράσεις που σχετίζονται με την αγροτική παραγωγή (βιολογική γεωργία), τη δημιουργία Κοινωνικών και Αλληλέγγυων Επιχειρήσεων ανά την Ελλάδα καθώς, επίσης, τον αθλητισμό και τον αθλητικό τουρισμό. Επιπλέον, συμμετέχω σε κινήματα αλληλεγγύης και δράσεις για τη βοήθεια των κινημάτων ΑΜΕΑ.

Μένοντας συνεπής στον προοδευτικό πυρήνα του ΣΥΡΙΖΑ, διεκδικώ το αξίωμα του βουλευτή στο νομό Μεσσηνίας, δίνοντας το προσωπικό μου στίγμα ως υποψήφιος με ανήσυχο πνεύμα, τόλμη και όραμα.


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


Κατάγομαι από το Στρέφι Μεσσηνίας. Είμαι παντρεμένος με την Ειρήνη Βλαχοπούλου, ανώτατη υπάλληλο της Εθνικής Τράπεζας, με Master στη Διοίκηση και το Management. Έχω αποκτήσει μαζί της δύο γιούς, τον Λάμπρο και τον Έκτορα. 

Έχω σπουδάσει Οικονομικά και έχω λάβει μεταπτυχιακή επιμόρφωση στο Management και τα Χρηματοοικονομικά. Έχω αποκτήσει δύο Master, στην α) Εκπαίδευση Ενηλίκων και β) Διοίκηση Τουριστικών Μονάδων. 

Είμαι ανώτατο στέλεχος της Διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας, μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, πιστοποιημένος εκπαιδευτής από Εθνική Τράπεζα, ΕΚΕΠΙΣ, ΛΑΕΚ και ΗΣΙΟΔΟ, στο πλαίσιο των οποίων έχω διδάξει Οικονομία, Εργατικό Δίκαιο, Αγροτική Οικονομία, Marketing-Πωλήσεις, Λογιστική, Τραπεζικές Εργασίες, Κοινωνική Οικονομία και Καταναλωτικό Κίνημα καθώς, επίσης, Επιχειρηματικότητα. 

Είμαι ενεργό μέλος του Συνδικαλισμού από το 1994, πάντα εργαζόμενος μέχρι την εκλογή μου στη ΓΣΕΕ (εκλεγμένος στα ΔΣ, ΣΥΕΤΕ, ΟΤΟΕ, ΓΣΕΕ, Αντιπρόεδρος ΙΝΕ ΓΣΕΕ, Γενικός Γραμματέας Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας). Επίσης, είμαι κομματικό στέλεχος του Συνασπισμού-ΣΥΡΙΖΑ από το 1996 και κομματικά οργανωμένος από το 1977. Υπήρξα μέλος της Κ.Ε. Ανασυγκρότησης έως το 2022, ενώ από το 2022 είμαι μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Συμμετέχω ενεργά σε δράσεις που σχετίζονται με την αγροτική παραγωγή (βιολογική γεωργία), τη δημιουργία Κοινωνικών και Αλληλέγγυων Επιχειρήσεων ανά την Ελλάδα καθώς, επίσης, τον αθλητισμό και τον αθλητικό τουρισμό. 

Συμμετέχω σε κινήματα αλληλεγγύης και δράσεις για τη βοήθεια των κινημάτων ΑΜΕΑ.

Συνδυάζοντας τη θεωρία με την πράξη και με σύνθημα «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ», θέτω υποψηφιότητα στο νομό Μεσσηνίας με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Μένοντας συνεπής στον προοδευτικό πυρήνα του ΣΥΡΙΖΑ, διεκδικώ την ψήφο των συμπολιτών μου, δίνοντας το προσωπικό μου στίγμα ως υποψήφιος βουλευτής με ανήσυχο πνεύμα, τόλμη και όραμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages