Εκλέχθηκε Δ.Ε. παρά την αποχώρηση του Γ. Γκούμα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Εκλέχθηκε Δ.Ε. παρά την αποχώρηση του Γ. Γκούμα

Εκλέχθηκε Δ.Ε. παρά την αποχώρηση του Γ. Γκούμα

Share This
Η αποχώρηση των Παν. Αγγελόπουλου, Παν. Ανδριανόπουλου, Παν. Βασιλόπουλου, Ηλία Κουτίβα, Γ. Κωστόπουλου, Δημ. Μανιάτη, Νικ. Μπελόγιαννη, Παν. Πουλημένου, Όλγας Τσάμη και Αναστ. Χριστόπουλου, των εκλεγμένων δηλαδή διοικητικών συμβούλων με το συνδυασμό «Νέο Επιμελητήριο», «σημάδεψε» τη χθεσινή διαδικασία εκλογής των μελών της Διοικούσας Επιτροπής.
Σε σχετική ανακοίνωσή του ο συνδυασμός εκφράζει τη βαθιά του λύπη για την απαξίωση του επιμελητηριακού θεσμού από τις αδιαφανείς και παρασκηνιακές συμφωνίες με τις οποίες επιχειρήθηκε και επιχειρείται η ακύρωση του μηνύματος των πρόσφατων εκλογών και ο ευτελισμός της εντολής των μελών του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας.
Αφού γίνεται αναφορά στην απόρριψη της πρότασης που διατυπώθηκε για τη συγκρότηση συναινετικού προεδρείου και την κατανομή αξιωμάτων σύμφωνα με την εντολή και την κατάταξη των συνδυασμών από τα μέλη του Επιμελητηρίου, σημειώνεται: «Οι δύο συνδυασμοί προχώρησαν σε μια απροκάλυπτη μυστικού χαρακτήρα συμφωνία που παραπέμπει σε συναλλαγή για την άλωση του Επιμελητηρίου”.
Η «δεκάδα» κατήγγειλε δημόσια αυτές τις μεθοδεύσεις και αποχώρησε, αρνούμενη να νομιμοποιήσει με την παρουσία της αυτές τις στημένες καταστάσεις και τις παρασκηνιακές συμφωνίες.
Η αποχώρηση «χάλασε», σύμφωνα με πληροφορίες μας, το συναινετικό προεδρείο στην πράξη, καθώς υπήρχε ταύτιση απόψεων μεταξύ των συνδυασμών του Γ. Καραμπάτου και του Δ. Αδαμόπουλου για να συμμετέχουν στη Δ.Ε. δύο άτομα από το «Νέο Επιμελητήριο» και δύο άτομα από το συνδυασμό «Δημιουργική Μεσσηνία». Πρόταση που ουδέποτε διατυπώθηκε, ένεκα της αποχώρησης.
Έτσι, οι παρόντες σύμβουλοι εξέλεξαν ως a΄ αντιπρόεδρο τον Τάσο Μαρκόπουλο, ως β΄ αντιπρόεδρο τον Θεόδ. Μπομπόνη, ως γενικό γραμματέα τον Σωτ. Σαραντέα και ως οικονομικό επόπτη τον Παν. Τζανετέα.
Χ.Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages