Δεν βρίσκει υποψήφιους βουλευτές το ΠΑΣΟΚ στη Μεσσηνία - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Δεν βρίσκει υποψήφιους βουλευτές το ΠΑΣΟΚ στη Μεσσηνία

Δεν βρίσκει υποψήφιους βουλευτές το ΠΑΣΟΚ στη Μεσσηνία

Share This
Μέχρι και τη λήξη της προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων, όπως αποκαλύπτει το MessiNea.gr, μόνο δύο άτομα έθεσαν τον εαυτό τους στη διάθεση του κόμματος για τις επικείμενες εκλογές.
Είναι οι Λεωνίδας Φιλιππόπουλος και Στράτος Καλογερέας. Ενόψει αυτών των εξελίξεων θα συνεδριάσει σήμερα η Νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ στο νομό σε μια πρώτη προσπάθεια να γίνει αναζήτηση και πιθανών άλλων υποψηφίων για το ψηφοδέτιο.
Τα μέλη του ΠΑΣΟΚ στη Μεσσηνία σκέπτονται να προχωρήσουν σε μια επιλογή περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων ή και άλλων στελεχών από την τοπική κοινωνία, αλλά είναι αμφίβολο αν τελικά θα τους πείσουν. Να τονίσουμε ότι οι βουλευτές του νομού Νάντια Γιαννακοπούλου και Δημήτρης Κουσελάς, αξιολογούνται από την επιτροπή εκλογών του ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα , όπως άλλωστε θα γίνει και με το σύνολο των υποψηφίων του κινήματος σε όλη την Ελλάδα.
Εντός της εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει επίσης, το αν θα είναι υποψήφιος ο Γιώργος Καννελόπουλος ενώ θα κριθούν και « οι σχέσεις του» με τον Γιώργο Αποστολόπουλο οι οποίες ακούγεται ότι δεν είναι ομαλές λόγω ψηφοδελτίων, με τον γενικό γραμματέα της περιφέρειας να δηλώνει ότι δεν θα είναι υποψήφιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages