Ερώτηση Λαμπρόπουλου για τις ρυθμίσεις στην σεισμόπληκτη ζώνη - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ερώτηση Λαμπρόπουλου για τις ρυθμίσεις στην σεισμόπληκτη ζώνη

Ερώτηση Λαμπρόπουλου για τις ρυθμίσεις στην σεισμόπληκτη ζώνη

Share This
Ένα σημαντικό ζήτημα θέτει με ερώτησή του προς τον Υπουργό Οικονομικών ο Βουλευτής Μεσσηνίας της Ν.Δ. Γιάννης Λαμπρόπουλος. Ο κ. Λαμπρόπουλος αναφέρεται στην σεισμόπληκτη περιοχή της Άνω Μεσσηνίας και ζητά να ενημερωθεί για το ένα προτίθεται η Κυβέρνηση να προβεί στην ρύθμιση ή παράταση καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών , καθώς και στην ρύθμιση δανείων τόσο των επιχειρήσεων όσο και των φυσικών προσώπων που ασκούν δραστηριότητα στην εν λόγω ζώνη, που έχει καθοριστεί από την πρόσφατη ΚΥΑ.
Αναλυτικά στην ερώτηση σημειώνεται:
''Με την αριθ. 5906/Π.Ε/Α.325/5-3-2012 Κοινή Απόφαση των Υπουργών Οικονομικών – Ανάπτυξης , Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας – Υποδομών , Μεταφορών και Δικτύων (ΦΕΚ 656/7-3-2012 τ' Β΄) έγινε η οριοθέτηση περιοχών και πιστωτικές διευκολύνσεις για την αποκατάσταση των ζημιών σε κτήρια και προσωρινή στέγαση των πληγέντων από τους σεισμούς του Αυγούστου και Οκτωβρίου 2011 σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας.
Μετά απ' αυτό ερωτάται ο κ.Υπουργός
Προτίθεται η Κυβέρνηση να προβεί στην ρύθμιση ή παράταση καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών , καθώς και στην ρύθμιση δανείων τόσο των επιχειρήσεων όσο και των φυσικών προσώπων που ασκούν δραστηριότητα ή διαμένουν μόνιμα στις περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας που έχουν οριοθετηθεί με την ανωτέρω Κ.Υ.Α ; ''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages