ΠΝΙΓΗΚΕ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΒΡΟΧΙΑ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΠΝΙΓΗΚΕ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΒΡΟΧΙΑ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

ΠΝΙΓΗΚΕ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΒΡΟΧΙΑ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Share This

Στο πρώτο… πρωτοβρόχι η Καλαμάτα απέδειξε για μια ακόμη φορά την έλλειψη υποδομών, καθώς σε κάθε σημείο της πόλης η αγωνία για το που θα φθάσει το ύψος των ορμητικών νερών απασχόλησε έντονα τους πολίτες.

Η κατάσταση μάλιστα σε συνηθισμένες βροχοπτώσεις και αντίστοιχα καιρικά φαινόμενα τείνει να φθάσει τα όρια του τραγελαφικού αφού η πόλη στερείται υποδομών και αυτό είναι ορατό ακόμη και στα πλέον νεότευκτα σημεία της, όπως η αναπλασμένη οδός Φαρών ακόμη και η Βασ. Γεωργίου. Τι και εάν αυτό έχει επισημανθεί πριν από την κατασκευή του έργου η δημοτική αρχή πορεύτηκε με τη λογική του… περιπάτου στην πόλη μη θωρακίζοντας ακόμη και σπίτια και καταστήματα από τις βρόχινες ροές που ξεκινούν από τις πρώτες ψιχάλες. Παρά την χθεσινή έκδοση του δελτίου έκτακτων καιρικών φαινομένων η προετοιμασία ξανά ήταν του στυλ… όλα καλά ενώ τα φρεάτια παρέμειναν ακαθάριστα με συνέπεια οι πλημμυρισμένοι δρόμοι ακόμη και στα πλέον ασυνήθιστα σημεία να είναι μια εικόνα χαρακτηριστική του πως αντιμετωπίζεται η κατάσταση από τους αρμοδίους.

Ηεικόνα στο κέντρο, σε διάφορους δρόμους, αλλά και αυτή στο Ασπρόχωμα και τη Νέα Είσοδο για μια ακόμη φορά ίδια, απαράλλαχτη και επικίνδυνη με τη δημοτική αρχή ακόμη να μελετά και να μην μπορεί να διαχειριστεί μια κατάσταση που με την επιβάρυνση της κατασκευής του περιμετρικού θα δημιουργήσει νέα δεδομένα δοκιμασίας για τις υποδομές της πόλης.

Still0906_00000.jpg

Still0906_00003.jpg

Still0906_00002.jpg

Still0906_00001.jpg

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages