202 δενδρύλλια και 2,7 κιλά κάνναβης με σύλληψη στην Αλαγονία - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

202 δενδρύλλια και 2,7 κιλά κάνναβης με σύλληψη στην Αλαγονία

202 δενδρύλλια και 2,7 κιλά κάνναβης με σύλληψη στην Αλαγονία

Share This
Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων, εντοπίσθηκε σε δασική περιοχή του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης.
Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη χθες (17.5.2020) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, 57χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.
Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, πραγματοποιήθηκε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, σε δύσβατη δασική περιοχή τοπικής κοινότητας του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, κατά την οποία εντοπίστηκαν συνολικά δύο (2) ανισόπεδοι, ειδικά διαμορφωμένοι και κατάλληλα εκχερσωμένοι χώροι, στους οποίους καλλιεργούνταν συνολικά -185- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -60- εκατοστών περίπου, οι οποίοι τέθηκαν σε διακριτική παρακολούθηση.
Χθες (17.5.2020) το πρωί, στους χώρους της φυτείας προσήλθε ο 57χρονος, ο οποίος προέβη σε καλλιεργητικές εργασίες και συνελήφθη. Κατά την ακινητοποίησή του κρατούσε στα χέρια του πλαστικό τελάρο εντός του οποίου υπήρχαν γλάστρες με -17- φυτά κάνναβης, ύψους έως -60- εκατοστών περίπου, τα οποία σκόπευε να τα μεταφυτέψει.
Όλα τα παραπάνω δενδρύλλια κάνναβης κατασχέθηκαν, ενώ στο χώρο της φυτείας, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν, αντικείμενα που σχετίζονται με την καλλιέργειά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages