Υπεγράφησαν δυο προγραμματικές συμβάσεις μεταξύ του Δήμου Οιχαλίας και του Δικτύου Πόλεων «ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ» - KALAMATANEWS.GR- ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE

Υπεγράφησαν δυο προγραμματικές συμβάσεις μεταξύ του Δήμου Οιχαλίας και του Δικτύου Πόλεων «ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ»

Υπεγράφησαν δυο προγραμματικές συμβάσεις μεταξύ του Δήμου Οιχαλίας και του Δικτύου Πόλεων «ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ»

Share This
Δύο Προγραμματικές Συμβάσεις υπεγράφησαν μεταξύ της δημάρχου Οιχαλίας Παναγιώτας Γεωργακοπούλου και του Προέδρου του Δικτύου Πόλεων «ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ» και Γενικό Γραμματέα της ΚΕΔΕ Δημήτρη Καφαντάρη.
Συγκεκριμένα, η πρώτη αφορά μελέτη οδοποιίας από 7η Ε.Ο. προς Αγ. Νικόλαο Άνω Μέλπειας με κατάληξη σε Αγ. Αθανάσιο, καθώς επίσης και αναπλάσεις οδών από τον κόμβο 7ης Ε.Ο. στη τ.κ. Μελιγαλά έως την είσοδο της ΒΙ.ΠΕ, ποσού 41.000,00€ και η δεύτερη αφορά γεωτεχνική μελέτη για τη δημιουργία αίθουσας πολλαπλών εκδηλώσεων-κλειστό γυμναστήριο στη τ.κ. Μελιγαλά, ποσού 7.500,00€.
Σε ανακοίνωση του Δήμου Οιχαλίας επισημαίνεται:
“Η Δημοτική Αρχή, έχοντας ως γνώμονα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών, με την ολοκλήρωση των εν λόγω μελετών και εν συνεχεία με το πέρας των εργασιών υλοποίησης των έργων, θα είναι στην ευχάριστη θέση να παραδώσει, αφενός ένα ασφαλές οδικό δίκτυο και αφετέρου ένα σύγχρονο και ασφαλές γυμναστήριο.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages