Στο «Φιλόδημος ΙΙ» η κατασκευή του διαδημοτικού καταφυγίου αδέσποτων ζώων - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Στο «Φιλόδημος ΙΙ» η κατασκευή του διαδημοτικού καταφυγίου αδέσποτων ζώων

Στο «Φιλόδημος ΙΙ» η κατασκευή του διαδημοτικού καταφυγίου αδέσποτων ζώων

Share This


 Εντάχθηκε στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» στο πλαίσιο της πρόσκλησης Χ, η πράξη «Κατασκευή και εξοπλισμός εγκαταστάσεων καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς», συνολικού προϋπολογισμού 744.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Φορέας υλοποίησης του έργου θα είναι ο Δήμος Μεσσήνης, ενώ το έργο θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο διαδημοτικής συνεργασίας με τον Δήμο Καλαμάτας.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ένταξη του έργου προς χρηματοδότηση, καθώς η κατασκευή και υλοποίηση του καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς αποτέλεσε ένα από τα πρώτα έργα που δρομολόγησε η Δημοτική Αρχή λίγο μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, σε συνεργασία με το Δήμο Μεσσήνης.

Ενώ σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Μεσσήνης αναφέρει ότι:

“Η Δημοτική Αρχή Μεσσήνης, είχε επισημάνει από την αρχή της θητείας της ότι είναι επιτακτική ανάγκη η εξεύρεση τρόπου φροντίδας των αδέσποτων ζώων.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθησίας και της αγάπης για τα ζώα που έχουν εγκαταλειφθεί ή μεγαλώσει στον δρόμο, η κατασκευή καταφυγίου αδέσποτων που θα τα φιλοξενεί, αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον του Δήμου μας γι’ αυτά.

Μέσα από τη χρηματοδότηση αυτή, δίνεται η δυνατότητα στους Δήμους Μεσσήνης και Καλαμάτας να προχωρήσουν στα επόμενα βήματα υλοποίησης του έργου.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages