ΣΟΚ από ομάδα που… μπούκαραν στο Κ.Υ. Μελιγαλά προπηλάκισαν υγειονομικούς - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΣΟΚ από ομάδα που… μπούκαραν στο Κ.Υ. Μελιγαλά προπηλάκισαν υγειονομικούς

ΣΟΚ από ομάδα που… μπούκαραν στο Κ.Υ. Μελιγαλά προπηλάκισαν υγειονομικούς

Share This

 Σοκ προκαλεί το περιστατικό που σημειώθηκε χθες στο Κ.Υ. του Μελιγαλά όπου ομάδα Ρομά προκάλεσε υλικές ζημιές και προπηλάκισαν και τραυμάτισαν υγειονομικούς στο χώρο. Καταγγελία και ανακοίνωση από τον Ιατρικό Σύλλογο Μεσσηνίας και τους Γιατρούς των Κ.Υ.

ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Ιατρικός Σύλλογος  Μεσσηνίας και ο Σύλλογος Ιατρών Κέντρων Υγείας Νομού Μεσσηνίας , καταδικάζουν και εκφράζουν την αγανάκτησή τους για τα επεισόδια βίας που εξελίχθηκαν χθες το βράδυ στο Κέντρο Υγείας Μελιγαλά όπου για ασήμαντη αφορμή και για να διατηρηθούν τα πρωτόκολλα δημοσίας υγιεινής,  ομάδα Ρομά  κατάστρεψαν δημόσια περιουσία προκαλώντας υλικές ζημιές στο Κέντρο Υγείας Μελιγαλά, προπηλάκισαν με ύβρεις μια νοσηλεύτρια και μια ιατρό του Κέντρου Υγείας, ενώ τραυμάτισαν στο κεφάλι την δεύτερη ιατρό της εφημερίας και Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Μελιγαλά.

Τις δύσκολες μέρες που διανύουμε με τον τεράστιο φόρτο εργασίας και το μειωμένο προσωπικό των Κέντρων Υγείας , όταν οι ιατροί και νοσηλευτές καλούνται να υπερβάλλουν εαυτόν για να λειτουργήσει η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και να προσφέρουν στο συνάνθρωπο, να έχουν να αντιμετωπίσουν και επιθέσεις βίας διακινδυνεύοντας ακόμα και την σωματική τους ακεραιότητα. Παρακαλούμε την πολιτεία να παρέμβει και να διαφυλάξει την εύρυθμη λειτουργία των δομών υγείας του νομού Μεσσηνίας.

ΟΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΤΖΩΡΤΖΙΝΗΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΜΑΝΔΗΛΑΡΗΣ  ΗΛΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages