Ερωτήσεις Λ. Λιάππα για επικινδυνότητα δρόμου στην Θουρία και για Πάρκο Σιδηροδρόμων - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ερωτήσεις Λ. Λιάππα για επικινδυνότητα δρόμου στην Θουρία και για Πάρκο Σιδηροδρόμων

Ερωτήσεις Λ. Λιάππα για επικινδυνότητα δρόμου στην Θουρία και για Πάρκο Σιδηροδρόμων

Share This


 Δυο ερωτήσεις κατέθεσε ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης «ΚΑΛΑΜΑΤΑ ξεκινάμε», Λιάππας Λεωνίδας στην χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο κ. Λιάππας αναφέρθηκε στο δρόμο που ενώνει την Παλαιά Εθνική Οδό  με την περιοχή του Αγίου Αθανασίου (Γκρέμος) στην Τ.Κ. Θουρίας,  ο οποίος  έχει υποστεί  κατολισθήσεις στο πέρασμα του χρόνου και σε ορισμένα σημεία το πλάτος του, έχει στενέψει κατά πολύ. Τόνισε  ότι δεν υπάρχει το αναγκαίο στηθαίο για την αποτροπή ατυχήματος και χρήζει τοποθέτησης καθρέπτη. Επίσης επεσήμανε την ανάγκη άμεσης επισκευής καθώς το δρόμο αυτό τον χρησιμοποιούν γονείς για να μεταφέρουν τα παιδιά τους στο παρακείμενο Νηπιαγωγείο.

Στη δεύτερη ερώτηση ο κ. Λιάππας αναφέρθηκε στο Πάρκο Σιδεροδρόμων ζητώντας να ενημερωθεί από τη δημοτική αρχή: 1/ Σε ποιο στάδιο βρίσκετε η διαδικασία για την φύλαξη του πάρκου από εταιρία φύλαξης.

2/ Τι πρόκειται να πράξει για την ταχύτητα που αναπτύσσουν ορισμένοι ποδηλάτες μέσα στο πάρκο ώστε να μην έχουμε σοβαρό τραυματισμό παιδιού. Καθώς όπως ανέφερε έχουν ήδη σημειωθεί μικροτραυματισμοί από ενημέρωση που είχε από γονείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages