Πρωτοβουλίες για τη λύση του προβλήματος με την παράνομη εγκατάσταση Ρομά στην Αγία Τριάδα στην Καλαμάτα. - KALAMATANEWS.GR- ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE

 Πρωτοβουλίες για τη λύση του προβλήματος με την παράνομη εγκατάσταση Ρομά στην Αγία Τριάδα στην Καλαμάτα.

Πρωτοβουλίες για τη λύση του προβλήματος με την παράνομη εγκατάσταση Ρομά στην Αγία Τριάδα στην Καλαμάτα.

Share This


 Πρωτοβουλίες για τη λύση του προβλήματος με την παράνομη εγκατάσταση Ρομά στην Αγία Τριάδα στην Καλαμάτα. Το επόμενο διάστημα στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα αναμένεται να βρεθεί ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας κ. Σταμάτης, ο οποίος θα επισκεφθεί την παράνομη εγκατάσταση ενώ θα έχει σειρά συναντήσεων με τοπικούς φορείς.

Το θέμα έθεσε ο μεσσήνιος βουλευτής Γιάννης Λαμπρόπουλος αρχικά στον Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού, Μιχάλη Μπεκίρη, ο οποίος με τη σειρά του επικοινώνησε με τον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας Γεώργιο Σταμάτη ενημερώνοντας τον σχετικά.

Το δελτιο Τύπου του κου Λαμπρόπουλου

“Σήμερα, 18/5/2022 επισκέφθηκα τον Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού, κ. Μιχάλη Μπεκίρη και συζητήσαμε το πρόβλημα, που υπάρχει με την παράνομη εγκατάσταση των Ρομά στην περιοχή της Αγίας Τριάδος στην Καλαμάτα.

Ο κ. Μπεκίρης επικοινώνησε με τον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας κ. Γεώργιο Σταμάτη, ο οποίος μας διαβεβαίωσε ότι στις 27 Μαϊου θα επισκεφθεί την Καλαμάτα, τον καταυλισμό των Ρομά και θα έχει συναντήσεις με τον Δήμαρχο της πόλης και κατοίκους της περιοχής Αγίας Τριάδος, προκειμένου να αναληφθούν πρωτοβουλίες, για την λύση του προβλήματος ανάλογες με αυτές, που έχουν ληφθεί σε πολλές άλλες πόλεις της χώρας μας.   “

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages