Η απονομή των επαίνων των νέων φοιτητών του δήμου Μεσσήνης - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Η απονομή των επαίνων των νέων φοιτητών του δήμου Μεσσήνης

Η απονομή των επαίνων των νέων φοιτητών του δήμου Μεσσήνης

Share This

 


Την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου, ανήμερα του εορτασμού των Τριών Ιεραρχών, βραβεύτηκαν οι τέσσερις μαθητές του Δήμου Μεσσήνης που πρώτευσαν στις πανελλαδικές εξετάσεις  του 2022.

Η απονομή των επαίνων των νέων φοιτητών, έγινε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Τριών Ιεραρχών στη Μεσσήνη, μετά το πέρας της Δοξολογίας.

Ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος στον χαιρετισμό του, σημείωσε ότι παράλληλα με τον συμβολισμό που έχει η βράβευση των πρωτευσάντων την ημέρα εορτασμού των Τριών Ιεραρχών στον Ιερό Ναό, περνάει και το μήνυμα της αξίας που έχει η γνώση και η εκπαίδευση για τους νέους μας. Η κοινωνία μας, όπως είπε ο Δήμαρχος, έχει ανάγκη από καταρτισμένους νέους στους οποίους στηρίζουμε τις ελπίδες μας και εξέφρασε τα συγχαρητήριά του για την επιτυχία τους, όπως και τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς τους για τη στήριξη.

Ακολούθως τους επαίνους παρέδωσαν ο πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Μεσσηνίας π. Γεώργιος Μπίτζας, ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, ο αντιδήμαρχος Παιδείας Γιώργος Στραβόλαιμος και ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δ.Σ. Αναστάσιος Τσερπές.

Τον πανηγυρικό της ημέρας στη γιορτή των Αγίων Προστατών της Ελληνικής Παιδείας εκφώνησε η εκπαιδευτικός του Γενικού Λυκείου Μεσσήνης Ελένη Καψάλα.

    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages