Παραχώρηση πολυχώρου για τη στέγαση των Συλλόγων Ξαναρχί-ΖΩ και Φλόγα από το δήμο - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Παραχώρηση πολυχώρου για τη στέγαση των Συλλόγων Ξαναρχί-ΖΩ και Φλόγα από το δήμο

Παραχώρηση πολυχώρου για τη στέγαση των Συλλόγων Ξαναρχί-ΖΩ και Φλόγα από το δήμο

Share This

 Ικανοποιώντας ένα αίτημα ετών, ο Δήμος Καλαμάτας προχωράει στη δημιουργία ενός πολυχώρου όπου θα στεγάσει τους Συλλόγους Ξαναρχί-ΖΩ και Φλόγα.

Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης κοπής Βασιλόπιτας του Συλλόγου, σε μια συμβολική κίνηση, παρέδωσε κλειδί του ισόγειου χώρου του Δημοτικού Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας, στην Πρόεδρο του Συλλόγου ατόμων με εμπειρία καρκίνου «Ξαναρχί-ΖΩ», Πολυτίμη Κυπραίου. Μαζί με το κλειδί, ο Δήμαρχος έδωσε και την υπόσχεση ότι ο Δήμος Καλαμάτας θα συνεχίσει να είναι πάντα δίπλα στον Σύλλογο και να στηρίζει τις δράσεις του.Τα κλειδιά είχε παραδώσει νωρίτερα στον Δήμαρχο ο προεδρεύων του Δημοτικού Πνευματικού Κέντρου Παναγιώτης Λύρας, ο οποίος και είναι υπεύθυνος για την επίβλεψη των εργασιών για την προετοιμασία του χώρου.

Σε χαιρετισμό του ο Δήμαρχος, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Θέλω πραγματικά μέσα από την καρδιά μου να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου στην πρόεδρο, στο διοικητικό συμβούλιο και όλα τα μέλη του Συλλόγου “ξαναρχί-ΖΩ” για την πλούσια δράση, την ουσιαστική σας δράση όλα αυτά τα χρόνια. Ένας Σύλλογος δραστήριος, που μας δείχνει το δρόμο, για να κοιτάμε μπροστά, να προσπαθούμε, να επιμένουμε, να ξαναρχίζουμε,  ένας Σύλλογος που το σύνθημα του είναι η σωστή ενημέρωση, η έγκαιρη διάγνωση, η πρόληψη που σώζει ζωές. Εμείς ως Δήμος Καλαμάτας να ξέρετε θα είμαστε πάντα δίπλα σας, πάντα θα στηρίζουμε τις προσπάθειές σας γιατί υπηρετούμε τον ίδιο σκοπό, το κοινό καλό των συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages