Κυριακή 2 Απριλίου ο 16ος Μαραθώνιος Μεσσήνης - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

 Κυριακή 2 Απριλίου ο 16ος Μαραθώνιος Μεσσήνης

Κυριακή 2 Απριλίου ο 16ος Μαραθώνιος Μεσσήνης

Share This

 


Συνέντευξη Τύπου δόθηκε  στο Δημαρχείο εν όψει της διοργάνωσης του 16ου Μαραθώνιου Δρόμου Μεσσήνης, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 2 Απριλίου 2023.

Την σπουδαία αθλητική διοργάνωση πραγματοποιούν ο Δήμος Μεσσήνης και η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με το Σύλλογο Αθλουμένων Μεσσήνης (Σ.Α.Μ.) και υπό την αιγίδα της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Περιφέρειας Πελοποννήσου. Σε αυτή περιλαμβάνονται το δυναμικό βάδην και οι παράλληλοι δρόμοι 10 km, 3 km και 1000 m.
Η εκκίνηση θα γίνει στην κεντρική πλατεία Μεσσήνης και συγκεκριμένα του μαραθωνίου στις 7 π.μ., του δυναμικού βάδην στις 6 π.μ., των 10 km στις 9:30 π.μ., των 3 km στις 11:30 π.μ. και των 1000 m στις 12 το μεσημέρι.
Όπως τόνισαν οι διοργανωτές, ο Μαραθώνιος Μεσσήνης έχει κερδίσει και φέτος το ενδιαφέρον των αθλητών. Ευχαρίστησαν επίσης τους πολλούς εθελοντές που στηρίζουν τους αθλητές με την παρουσία τους και κάλεσαν όλο τον κόσμο να συμμετάσχει στην γιορτή του μαζικού αθλητισμού.
Για τον μαραθώνιο μίλησαν ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Στάθης Αναστασόπουλος, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Μπάμπης Μακρής, ο εκπρόσωπος του Μεσσηνιακού Δημήτρης Πουλόπουλος, ο πρόεδρος του ΣΑΜ Γιάννης Πουλάκος και ο εκπρόσωπος του ΣΔΥΜ Αλέξης Ζάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages